2777
2789
عنوان

دعوام شده خونه یه وعضیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1982 بازدید | 85 پست
نکنه باز گفتی میخوای بری از پیشش؟یا باز حرف دوست دخترو پیش کشیدی؟

دقیقا گوشی میگیره دستش میاد نی نی سایت ولی نمیتونه با همون گوشی که دستش زنگ بزنه ۱۱۰ بگه شوهرم داره منو کتک میزنه من و تو خونه زندانی کرده هر سه روز یکبار اعصاب بقیه کاربران رو خورد میکنه

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیزد که این دومین بارشه دیوونه شده تازگیا

اگه همین حالا جلوشو نگیری دیگه براش عادی میشه تو هر دعوا میاد کتک میزنه پس زنگ بزن خانوادت یا خودت برو خونه پدرت بعدهم شکایت کن حالش جا بیاد

چرا تو تمیز کنی؟اونی که زده شکونده باید تمیز کنه...الان زنگ بزن به مامانش بگو مامان بیا ببین خونه چه ...

اره دوباره میگیره میزنه اصلا دهن وا میکنم میکوبه تو دهنم

چجوری زدت؟توام وایسادی نگاش کردی؟توام هرجوری میتونی ازخودت دفاع کن

خدایا نینی تو دلم سالم و صالح حفظش کن🥺❤💋      خداجونم دامن همه منتظرارو سبز کن الهی امین💚🤲
دست نزن تا مادرش بیاد کاردست گلشو ببین برو خونه پدرت تا ادب شه

پدر ندارم مامانمم شهرستانه اونجا نمیزاره برم چمدونمو جمع کرده بودم همه لباسامو انداخت بیرون پاره کرد

دوست دختر سابقش

ول کن این دخترو 

خطو بشکن بنداز دور 

اعصاب خودتو این مردو ریختی بهم  

قبلا تو تاپیکات بودم میدونم سوخته دلی رفتن برات اسون نیست بشین زندگیتو کن شوهرتم ک وضعش خوبه لذت ببر انقد غر نزن انقد خشم این مردو تحریک نکن 

پدر ندارم مامانمم شهرستانه اونجا نمیزاره برم چمدونمو جمع کرده بودم همه لباسامو انداخت بیرون پاره کرد

ببین خواهر من وقتی اومد از خونه همسرش هیییچی با خودش نیاورد فقط لباس پوشیده بود گفته بود میرم بیرون قدم بزنم با همون اومدن دیگه اومد و‌نرفت تو هم اگه واقعا قصدت رفتنه همین کارو کن