2777
2789
عنوان

روانشناس ها گل میگیرن?😑

160 بازدید | 6 پست

من خودم علاقه دارم زیاد پیگیرشون میشم...

ولی بعضیا واقعا یه چیزی میزنن😐

نمیدونم اینقد حرفای آنرمال که میزنن خودشون خندشون نمیگیره?

بعد کلی هم طرفدار پیدا میکنن این چه وضعشه?

نمیدونم چرا فک میکنم دنیا جنگل شده🚶‍♀️

یعنی چی؟

زیبا ناوک رو میشناسی?

طرف یه خانم متاهله اومده میگه دوست پسر دارم ولی عذاب وجدان گرفتم چیکار کنم?

میگه برو به شوهرت بگو 😐

اصلا یه وضعیه بخدا پستاش رو نیگا کنی متوجه میشی یه چیز میزنن😑

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیبا ناوک رو میشناسی? طرف یه خانم متاهله اومده میگه دوست پسر دارم ولی عذاب وجدان گرفتم چیکار کنم? ...

روانشناسا معمولا خیلی ارمانی صحبت میکنن باید بگردی یه خوبشونو پیدا کنی وگرنه روانیت میکنن🤣🤣🤣🤣

روانشناسا معمولا خیلی ارمانی صحبت میکنن باید بگردی یه خوبشونو پیدا کنی وگرنه روانیت میکنن🤣🤣🤣🤣

اصلا خیلی بده هرچی میگی برو به شوهرت و بابا و مامانت بگو😐

توجیه اونم اینطوریه که میگه تو قیامت همه همه چیو میفهمن قیامتتون رو از این دنیا شروع کنین😐

برو به شوهرت بگو دوست پسر دارم خیلی مهربونه چند بار خونش رفتم کلی خاطره داشتیم😐🤦‍♀️

اونم بگه آخ جوون چقد آدم مهربونی بذار برم ازش تشکر کنم فقط آدرسشو بده...😑

اصلا خیلی بده هرچی میگی برو به شوهرت و بابا و مامانت بگو😐 توجیه اونم اینطوریه که میگه تو قیامت همه ...

آره دقیقا 

معمولا شرایطو نمیسنجن 

دوست خواهرزادم خانوادش خیلی محدودن 

بعد مشاور اومده میگه باهاشون صحبت کن

خب لعنتی وقتی به بچه اجازه نمیدن لاقل ازادانه با دوستاش چت کنه چرا باید حرف و منطق حالیشون باشه؟

یا میگن درس بخون برو  شهر دیگه خب کی گفته خانوادش چنین اجازه ای رو قراره بهش بدن؟🤣🤣🤣😅

آره دقیقا  معمولا شرایطو نمیسنجن  دوست خواهرزادم خانوادش خیلی محدودن  بعد مشاور او ...

آره انگار تگزاسه...

میگه برو به بابات بگو دوس پسرم امروز میاد خونه میخوایم باهم تنها باشیم خوش بگذرونیم باباجون امروز با مامان میری خرید?😐🤦‍♀️

بابایی هم اگه آره دخترم این چه حرفیه راحت باش قهوه هم گرفتم واسش بیارش خونه 😐

بخدا اینا تو جم تیوی قفله😑

تو ترکیه اعدام داره اینا چی دارن میگن😐

فقط ساقی کسی که دست اونا مدرک روانشناسی داده رو زنده میخوام 🚶‍♀️