2777
2789
عنوان

تو رو خدا آخه مگه میشه همچین چیزی؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 612 بازدید | 39 پست
مگه میشه ۱۶ جا برم دکتر همشونم دقت نکنن؟؟؟؟؟ 

پس مطمینا خواست خدا بوده،ارثی بود یا دارو خوردی؟

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس مطمینا خواست خدا بوده،ارثی بود یا دارو خوردی؟

ارثیه، کلا خانواده ما همشون کمتر از دوتا بچه ندارن

سه قلو های قشنگ مامان زودتر بیاید تو بغلش😊 دخملام و پسمل قشنگم مامانی عاشقتونه😍از طرف(مامان کوچولوی ۲۶ ساله)  
عزیزم هفته چندرفتی تشخیص جنسیت؟

من هفته سوم رفتم گفت یه دختر یه پسر ولی امروز که رفتم سونو گفت سه قلو هستن آخرین جایی که رفتم گفت دو تا دختر یه پسر ولی اولین بار هفته سوم رفتم

سه قلو های قشنگ مامان زودتر بیاید تو بغلش😊 دخملام و پسمل قشنگم مامانی عاشقتونه😍از طرف(مامان کوچولوی ۲۶ ساله)  
وایییییی من باید اصلا پرستار بگیرم نمیشه خودم تنهایی😁😁 فامیل دورمون سه قلو داره میگفت همشون هماهنگ ...

بله عزیزم

پرستار که حتما باید بگیری

ولی در عوض یه دفعه کار شد دیگه ....با یه بارداری  ۳ تا

ولی هفته سوم که جنسیت مشخص نمیشه

بله عزیزم پرستار که حتما باید بگیری ولی در عوض یه دفعه کار شد دیگه ....با یه بارداری  ۳ تا و ...

من آشنامون ۱۲ روز بعد از بارداریش جنسیتش مشخص شد

ولی چطور تشخیص دادن ازهفته ۱۴به بعدجنسیت مشخص میشه

نمیدونم به خدااااااا دست من نیس که😁دیگه اون تشخیص داده به من چه ربطی داره 🥲

تازه آزمایش سلفری ازهفته ۹به بعدمشخصه تازه دوقلو هم خطا داره براسلفری

قشنگم دلت خنک میشه من برم دکترو بزنم بگم چرا تشخیص دادی؟ 😂

والا من سه هفتگیم رفتم کانادا پیش خواهر شوهرم اونجا تعیین جنسیت دادم ولی امروز دیگه دکتر گفت جنسیتاشونو حالا اینکه درست تشخیص داده یا نه یا اینکه نمیشه یا میشه به من بدبخت ربطی نداره😁🥲😂

والا من سه هفتگیم رفتم کانادا پیش خواهر شوهرم اونجا تعیین جنسیت دادم ولی امروز دیگه دکتر گفت جنسیتاش ...

هنوزعلم اونقدرپیشرفت نکرده که باسنو تشخیص جنسیت بدن زیر۱۰هفته.چون هنوزاندام تناسلیشون کامل نیس اصلا چیزی مشخص نی

من زندگیم پرازمعجزه هایی ازطرف خداس