امروز برای بارداریم رفتم سونوگرافی دکتر گفت دفعه قبلی همینجا اومدی سونوگرافی؟؟ گفتم آره ولی شما نبودین یه همکار دیگتون بود رفت همکارشو صدا کرد گفت خانم جلیل وند گفته ایشون دوقلو باردارن ولی الان تو سونو سه قلو هستن که! گفت نمیدونم والا خانومه گفت اینجور که تو سونوگرافیت نشون میده سه قلو بارداری حالا شاید دستگاه ما مشکل پیدا کرده چند تا بیمارستان دیگه هم برو شاید دوقلو بارداری اشتباه شده چند تا جای دیگه هم رفتم سونوگرافی گفت نه اشتباه نشده سه قلو بارداری😦 الان میخوام بدونم واقعا میشه مگه اصلا میشه اشتباه بشه آخه!
سه قلو های قشنگ مامان زودتر بیاید تو بغلش😊 دخملام و پسمل قشنگم مامانی عاشقتونه😍از طرف(مامان کوچولوی ۲۶ ساله)
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
والا من سه هفتگیم رفتم کانادا پیش خواهر شوهرم اونجا تعیین جنسیت دادم ولی امروز دیگه دکتر گفت جنسیتاشونو حالا اینکه درست تشخیص داده یا نه یا اینکه نمیشه یا میشه به من بدبخت ربطی نداره😁🥲😂
سه قلو های قشنگ مامان زودتر بیاید تو بغلش😊 دخملام و پسمل قشنگم مامانی عاشقتونه😍از طرف(مامان کوچولوی ۲۶ ساله)