امروز برای بارداریم رفتم سونوگرافی دکتر گفت دفعه قبلی همینجا اومدی سونوگرافی؟؟ گفتم آره ولی شما نبودین یه همکار دیگتون بود رفت همکارشو صدا کرد گفت خانم جلیل وند گفته ایشون دوقلو باردارن ولی الان تو سونو سه قلو هستن که! گفت نمیدونم والا خانومه گفت اینجور که تو سونوگرافیت نشون میده سه قلو بارداری حالا شاید دستگاه ما مشکل پیدا کرده چند تا بیمارستان دیگه هم برو شاید دوقلو بارداری اشتباه شده چند تا جای دیگه هم رفتم سونوگرافی گفت نه اشتباه نشده سه قلو بارداری😦 الان میخوام بدونم واقعا میشه مگه اصلا میشه اشتباه بشه آخه!
سه قلو های قشنگ مامان زودتر بیاید تو بغلش😊 دخملام و پسمل قشنگم مامانی عاشقتونه😍از طرف(مامان کوچولوی ۲۶ ساله)
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام عزیزم خواستم ازتون تشکر کنم بابت اینکه بهم گفتین ار هفته چندم به بعد جنسیت مشخص میشه♥امروز همسرم رفته بود اونجا تحقیق کرده بود فهمیده بود اون دکتری که رفتم پیشش اصلا دکتر نبوده و کلاه بردار بوده اما جاهای دیگه که رفتم گفتن سه قلو هستن اما جنسیتشون از هفته ۱۴ به بعد مشخص میشه ممنونم که بهم گفتین💋 من خودم چون بارداری اولمه خیلی اطلاعاتم کامل نیس😊
سه قلو های قشنگ مامان زودتر بیاید تو بغلش😊 دخملام و پسمل قشنگم مامانی عاشقتونه😍از طرف(مامان کوچولوی ۲۶ ساله)