2777
2789
عنوان

تو رو خدا آخه مگه میشه همچین چیزی؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 612 بازدید | 39 پست
هنوزعلم اونقدرپیشرفت نکرده که باسنو تشخیص جنسیت بدن زیر۱۰هفته.چون هنوزاندام تناسلیشون کامل نیس اصلا ...

الان آیا من تقصیر کارم که اون تشخیص داده؟؟؟ ولی یه سوال من دوست همسرم خانومشون تو هفته دوم تعیین جنسیت داد درستم در اومد اونوقت چجوریاس؟؟؟ 

سه قلو های قشنگ مامان زودتر بیاید تو بغلش😊 دخملام و پسمل قشنگم مامانی عاشقتونه😍از طرف(مامان کوچولوی ۲۶ ساله)  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا به خدا قسم بخورم به چی قسم بخورم که من راست میگم؟؟؟ دیگه شده دیگه به من چه😭

سه قلو های قشنگ مامان زودتر بیاید تو بغلش😊 دخملام و پسمل قشنگم مامانی عاشقتونه😍از طرف(مامان کوچولوی ۲۶ ساله)  
والا من سه هفتگیم رفتم کانادا پیش خواهر شوهرم اونجا تعیین جنسیت دادم ولی امروز دیگه دکتر گفت جنسیتاش ...

عزیزم کاناد قبل مشهد رفتی با بعدش؟

فانتزی های جالبی داری

دوست نی نی سایتی عزیزم لطفا برای شفای بیمارم دعا کنید.

مبارکه انشاالله .بسلامتی بغلشون کنی

کلیپ اون سه قلوهای کره ای رو حتما ببین .سه تاشونم دخترن.

از نوزادی با باباشون کلیپ دارن خیلی جالب و عالین.

من همیشه تو یوتیوب میرم نگاهشون میکنم .

خیلی با نظم و قاعده و قانون تربیت شدن.ادم کیف میکنه🤩🤩

پر طاووس 🦚🦚🦚    قشنگ است به کرکس ندهندش               معرفت دُرّ 💎💎💎  گرانیست به هرکس ندهندش                                  
احسنت

سلام عزیزم خواستم ازتون تشکر کنم بابت اینکه بهم گفتین ار هفته چندم به بعد جنسیت مشخص میشه♥امروز همسرم رفته بود اونجا تحقیق کرده بود فهمیده بود اون دکتری که رفتم پیشش اصلا دکتر نبوده و کلاه بردار بوده اما جاهای دیگه که رفتم گفتن سه قلو هستن اما جنسیتشون از هفته ۱۴ به بعد مشخص میشه ممنونم که بهم گفتین💋 من خودم چون بارداری اولمه خیلی اطلاعاتم کامل نیس😊