2777
2789
عنوان

بیاین ببینین حق دارم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 63 پست

اگه این طوری بوده ،قشنگ به شوهرت بگو چرا چیزی که بین ما بود و به مادرت ربط نداشت ،به مادر من، برای سیصد تومان زنگ زد، حالا خوبه مامان من به مادرت زنگ بزنه همین حرف رو بزنه. بگو من نمیگم پدرت پول ما رو پس بده، فقط میگم بدون زمین گرده، اون روز کار تو و مادرت بد بود، حالا خودشون همون پول رو از ما قرض کردن و تو اینطور میگی، من پول نمی خوام فقط می خوام بدونی خانواده من با خانواده تو فرقی ندارن، حتما و حتما الان قضیه خانوادت رو بکش وسط و تو این شرایط دفاع خوبی ازشون بکن، الان بحث پول نیست، بحث یادگرفتن بی احترامی به خانواده تو هست،درحالی که برخورد با خانواده خودش در همین کار یک دنیا فرق داره.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر من میده ولی مادرشوهرم اونموقع دخالت کرد همونو ناراحت کرد

همین دیگه میگم که شریک زندگیت اونه یه  بار باهاش برخورد کنی دیگه نمیگهـ  

میدونی الان دلم میخواد یه هاپو داشته باشم بهش محبت و عشق بورزم!!                                            ادما لایق محبت و عشق ورزیدن نیستن...  
منم ۲۰سالمه ولی طرز فکراروببین بچه نباشو بچگونه رفتارنکن چون خودت بدمیشی پیش شوهرت

بحث بچه بودن نیس آخه وقتی پدرمن قرض گرفته اونم برا خرج دوا درمون خودم وقتی باردار بودم همچین دعوایی راه انداختن خوب آدم لجش میگیره

اگه این طوری بوده ،قشنگ به شوهرت بگو چرا چیزی که بین ما بود و به مادرت ربط نداشت ،به مادر من، برای س ...

آخه میدونی ازین لجم میگیره که پولی که پدرم قرض برا خرج دوا و درمون خودم بود که باردار بودم بعدشم همونروز که اونطرف و زدن آورد پس داد بهشون

مگه شوهرت خودش نباید هزینه درمان شما رو بپردازه؟

بچه یکم زودتر بدنیا اومد برا همین اونموقع خونه نبود پدرمن کارت منو برداشت خرج کرد گفت بعدا پولتونو میدم از بدشانسی پدرم کارتش سوخته بود وگرنه بخدا پدرم اصلا محتاج پول این و اون نیس وضعش خداروشکر از خیلیا بهتره 

بچه یکم زودتر بدنیا اومد برا همین اونموقع خونه نبود پدرمن کارت منو برداشت خرج کرد گفت بعدا پولتونو م ...

شهرت احیانا دیوانه نیست؟

بیشعور بی عقل.

هزینه زایمان همسرشو باید پدر خانم بده؟

ببخشید اعصابم خورد شد

طرف منو گرفت ولی خودشو به بیشرفی زده بود هرچی از دهنش درومد بهمون گفت

عزیزم خب خودتو کوچیک نکن غیراز شوخی میگم دخالت نکن مث من شوهر من میلیون میلیون میده بخدا هچی نمگم

خواستن شجاعت میخواد داشتن لیاقت👌❤
اره والا هی میگم دیگه بمن ربطی نداره بازم طاقت نمیارم

درکت مکنم ادم نمتونه تحمل کنه وقتی نیازشع منم گاهی عصبی میشم میگم ولی شوهر من قهر نمکنه میگه ب لج تو بازم میدم 😂😂😂منم میگم انقد بده جا باز کنی ب من چ

خواستن شجاعت میخواد داشتن لیاقت👌❤