2777
2789
عنوان

بیاین ببینین حق دارم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 63 پست

[QUOTE=237409770]اره والا توهمه کارام دخالت میکنه[/QUOTنیست

با سیاست رفتار کن حد و حدودشو متوجه میشه 

معلومه خانواده محترمی داری و حتما هم آدم محترمی هستی 

و چون مثل خانواده خودت با خانواده همسر ت رفتار کردی بدون اینکه تفاوت ها رو ببینی مادر شوهرت بخودش جرات داده تا پاشو از حدش دراز تر کنه 

الآنم چیزی نیست رفتار تو یه مدت تغییر بده و با سیاست باش 

اولیش یکم هم برای خودت سخته و هم واکنش ها متفاوته به رفتارت ولی بعد از چند وقت میبینی همه چی اکی شده !

[QUOTE=237409770]اره والا توهمه کارام دخالت میکنه[/QUOTنیست با سیاست رفتار کن حد و حدودشو متوجه میش ...

بآور نمیکنی بلاهایی که سرم آوردنو به خانوادم نمیگم چون نمیخوام اعصابشونو خورد کنم بیخودی فقط میریزم تو خودم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بآور نمیکنی بلاهایی که سرم آوردنو به خانوادم نمیگم چون نمیخوام اعصابشونو خورد کنم بیخودی فقط میریزم ...

وقتی  برای یه کاری که بهش مربوط نیست این کارو می‌کنه مطمئنن برای چیزای دیگه خیلی اذیتت می‌کنه 

عزیزم فقط حواست به رفتار خودت باشه که واسش حد و حدود مشخص کنی وگرنه خیلی اذیت میشی. و اینکه به مادرت بگو ولی آرومم که یه دفعه دعوایی چیزی پیش نیاد و حتما ازش راه حل بخوا چون تجربه ش رو داره می‌دونه کی باید ترمز طرف کشید و کی باید با رفتار بهش فهموند