2777
2789
عنوان

بیاین ببینین حق دارم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 63 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه مقصر نیستی 

اینو اینجا مینویسم که ببینمش و بهش گوش کنم اما میدونم که گوش نمیکنم:)به هیچکس به هیچکس تکیه نکن تو همیشه تنهایی هیچکس از تو نیست و هر چقدر به تو نزدیک باشه بازم تنهایی
اسی شما پول خودتو دادی به پدرت یا پول شوهرتو؟

اگه پول شوهرته چون مادر شوهرت از پسرش شنیده همچین واکنش بدی نشون داده که یه وقت دیگه پدر و مادر ت ازت پول نخوان 😕

مادرشوهرت نمی دونه هر کاری کنه سر خودش میاد 

الآنم نگران نباش عزیزم

اسی شما پول خودتو دادی به پدرت یا پول شوهرتو؟

حساب مشترک داریم بیمارستان بودیم برا ترخیص و کلی کارای دیگه کارتمو دادم ب بابام اونم بخاطر اینکه کارت خودش سوخته بود وگرنه پدرم آدمی نیس ک پول قرض کنه

حساب مشترک داریم بیمارستان بودیم برا ترخیص و کلی کارای دیگه کارتمو دادم ب بابام اونم بخاطر اینکه کار ...

عههه اسی چقدر رفتار مادر شوهرت بد بوده و چه پدر و مادر بزرگی داری که مثل خودش باهاش رفتار نکردن 

عزیزم الآنم فقط شوهرت می‌تونه بگه چون با این مادر شوهر ی که شما داری حتما رفتار ی می‌کنه که شمارو بد جلوه بده یا مقصر 

حساب مشترک داریم بیمارستان بودیم برا ترخیص و کلی کارای دیگه کارتمو دادم ب بابام اونم بخاطر اینکه کار ...

عزیزم با این مادر شوهر خیلی باید با سیاست رفتار کنی و مراقب خودت و زندگیت باشی 

اگه پول شوهرته چون مادر شوهرت از پسرش شنیده همچین واکنش بدی نشون داده که یه وقت دیگه پدر و مادر ت از ...

آخه اصلا پدرم آدمی نیس که از کسی قرض بگیره اونروزها پدرم بدشانسی آورد کارتش سوخت