من ۲۱ سالمه ی بچه ۱ ساله دارم ک شدیدا ب خودم وهمسرم وابستس و اینکه منتوشهر ی دنیا اومدم و با روستا هیچ اشناییتی ندارم خانواده همسرم روستا زندگیمیکنن ک ن اب داره و ن گاز اب روزی ۲ ساعت میدن و باید با بشکه زندگی کنی گازم پیکنیک و اینچیزاس ک من سر در نمیارم از عید قرار بود بریم سفر ک هفته پیش قسمت شد رفتیم ردستا خونشون و بعد اونم برسم شمال تا رسیدیم بچم غریبی میکرد و بدنشو حشره ها خورده بودن خیلیییی بی قرار یود شوهرمم وقت نمیکرد بچه رو بگیره چون ب کارای خانوادش میرسید تا ما رفتیم مادر شوهرم مربض شد خوابید من نمیتونستم هم یچه داری کنم هم ب کارای خونه برسم و اشپزی کنم چون اشپز خدنه داخل خونه نیس من نمیتونستمبچمو ول کنم ی روز من بیرون بودم اومدم خونه لباس عوض کنم دیدم دارن دوتایی ب شوهرم میکنچرا زنت هیچ کاری نمیکنه ن کار خونه میکنه ن اشپزی میکنه این چ زنیه
کدخدایی که گمانگرده خدای ده ماست🙃 کدخدا نیست بلای ده ماست 😔خانه اش در ده ما نیست جدای ده ماست😔 بینوا بی خبر از حال و هوای ده ماست😕 کد خدا دیر زمانیست که دیوانه شداست😶 از زمانی که به دیدار خدا رفته و در خانه شده است 👳خانه را دیده خدارا نه ولی با همه بیگانه شده است🕵 غافل از انکه خدا در همه جای ده ماست👆 بینوا بیخبر از حال و هوای ده ماست🏕
عزیزم چه ربطی داره مگه دختر شهر کار نمیکنه؟؟!؟ اتفاقا من هر چی دختر با اصالت شهر های بزرگ دیدم مثل ...
واقعا نمیدونمبعضیا فک میکنن مثلا سازمخالف باشن خیلی جذابه یا چی من بلدنیستم توروستا کار کنم شماام خودت تا توشرایط کسی نباشی نمیتونی درککنیپس قضاوتنکنکسی ک بچهکوچیک داره نمیتونه ب کارای روزمرش برسه چ برسه ب کارای چند نفر دیگه بچه من۱۱ ماهشه هموز نمیتونه راه بره نمیتونم بخاطر مردمولش کنم از پله بیوفته دست ب چراغ بزنه یا گریهکنه
کدخدایی که گمانگرده خدای ده ماست🙃 کدخدا نیست بلای ده ماست 😔خانه اش در ده ما نیست جدای ده ماست😔 بینوا بی خبر از حال و هوای ده ماست😕 کد خدا دیر زمانیست که دیوانه شداست😶 از زمانی که به دیدار خدا رفته و در خانه شده است 👳خانه را دیده خدارا نه ولی با همه بیگانه شده است🕵 غافل از انکه خدا در همه جای ده ماست👆 بینوا بیخبر از حال و هوای ده ماست🏕
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
والا ماست درست کردن کاری نداره،شیر دوشیدن که نبوده،بعد دختر شهر غذا نمیپزه
غذا پختن داریم تا غذا پختن من نمیتونم رو پیکنیک ک از زیرش هی اتیش در میاد غذا درست کنمشما میتونی دلیل نمیشه بقیه بتونن
والا من تاحالا ماست درست نکردم کسی هم اطرافم ندیدم درست کرده باسه غذا درست کردن هم با امکانت ...
چی بگم والا ما که تا صد نسل قبلمون شهری بودیم ولی چیزی رو عار نمیدونم ما مقیم کشور دیگه هم هستیم وقتی میریم اونجا خودمون شیر میگیریم ماست درست میکنیم یا خیارشور
والا من تاحالا ماست درست نکردم کسی هم اطرافم ندیدم درست کرده باسه غذا درست کردن هم با امکانت ...
والا من توخونه خودم فقط زمانی کبچم خوابه میتونم ب کارام برسم بایدمهمش ببینمش ک بیدار شد نترسه نمیتونمبزارمش تو ی اتاق بیام اشپز خونهک اون سر حیاطه بیدار شد نشنوم بچم گريه کنه
چی بگم والا ما که تا صد نسل قبلمون شهری بودیم ولی چیزی رو عار نمیدونم ما مقیم کشور دیگه هم هستیم وقت ...
عژیزم کار کردن کسی نگفت عاره گفتم من با امکانات اونا نمیتونم شرایط کار کردن ندارم بچه کوچیک دارم من تاحالا ماست درست نکردم ببینم اصلا چجوریه چون وقتشو ندارم یا نمیتونم تو اشپز خونه ک پره موشه برم تگشما ب اینا میگی کلاس گذاشتن بگو
نه فقط روستاهای شمال اینجوریه بیا اطراف سیستان یا اهواز یا خیلی شهرستان های دیگه بعد یکم از مرکز دور ...
آره منم چون شمالیم تفکرم فرق داشت دوست عزیز الان متوجه شدم
خدایا خودت میدونی که من همیشه به مادرم احترام گذاشتم تاجایی که تونستم هواشو داشتم بیشتر از همه غمشو خوردم اما اون جای مهربونی از دهنش سم مار بیرون میریزه . حتی داداشمو که این همه مادرمون حقیر میکنه رو بیشتر از من دوسش داره . اینا حرفای یه بچه نوجوان نیست . حرفای یه زن ۳۰ ساله ست که خودش بچه داره. خدایا خودت کاری کن سر مادرم به سنگ بخوره. دیکه از تحمل این همه سردی خسته شدم. راستی خداجون ممنون بابت همسر مهربونی که بهم دادی همسری که خودش یه تنه جای همه مادر پدر خواهر برادر رو برام پر میکنه. خدایا پسرم و شوهرم رو در پناه خودت نگهشون دار . آمین❤️