2777
2789
عنوان

میخوام دخترم مثل بچه های دیگه خوب راه بره😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 121105 بازدید | 1251 پست

سلام گل مهر خانوم 

دختر منم ۱۴ ماهشه 

تو ۱۱ ماهگی ویروس هرپس وارد مغزش شد و کاملا هوشیاریش از دست داد ۴۵ روز بستری بودیم 

الان نیمکره راست مغز از کار افتاده      

بینایی شنوایی بلع نداره 

فقط حرکات دست و پا و دهان داره حرکات کره اگه بدونی چیه  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از صبح هی میام ببینم پیامامو دیدی یا نه گلمهر خانوم

دختر من از همون ۱۱ ماهگی که این بیماری رو گرفت نه گریه نه خنده هم نداره بمیرم برای عشق یکسالم که این همه زجر کشیده 

تو رو خدا اگه چیزی میدونی راهنماییم کن

دخترم نزدیک دوماهه لوله بینی داره چون قدرت بلع نداره 

ولی دکتر گفته نهایت یک ماه میتونسته لوله بینی  داشته باشه چون عوارض داره برا تارهای صوتی و ... بعد از اون باید لوله معده براش بزارین

الهی بمیرم ولی ما اصلا دلمون نمیاد این کارو کنیم

بلاتکلیف موندیم......... هر چی بیداره حرکات کره داره بلع بینایی شنوایی نداره......ولی وقتی خوابه انگار بچه سالم هست....

تو کما نبود ولی هوشیاری نداشت چند روز الان از راه لوله بینی تغذیه میشه دختر شما هم لوله بینی داشت؟یا ...

سلام عزیزن شرمنده الان دیدم 

دحتر من تو کما بود هیچی نداشت کم کم از کما اومد بیرون هنوزم بلع نداشت چند وقت با لوله از طریق بینیش غذا میخورد 

دیگه یه روز دست انداخت لوله رو دراورد من دیگه نذاشتم بزارن با فرنی ساده شروع گردم با انگشت کم کم بهش میدادم

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

از صبح هی میام ببینم پیامامو دیدی یا نه گلمهر خانومدختر من از همون ۱۱ ماهگی که این بیماری رو گرفت نه ...

کم کم انشاالله برمیگرده چون بچه از اول سالم بوده 

دختر من تا ۴ ماه بینایی نداشت گردنم نمیگرفت کم کم با کاردرمانی گردن گرفت میدونم واقعا سخته 

من هنوز که ۷ سالشه  ناراحتو نگرانشم  ننونستم بچه دیگه ای بیارم 

الانم که میخوام نشدم

سلام عزیزن شرمنده الان دیدم دحتر من تو کما بود هیچی نداشت کم کم از کما اومد بیرون هنوزم بلع نداشت چن ...

ولی دختر من حتی اب دهنشو نمیتونه قورت بده

براش با پوار میکشیم 

چند بارم لوله رو کشیده. باز براش گذاشتیم 

روزی ۴ بار دارو داره 

کاش بلع داشت حداقل.‌‌

داغونم براش 

کم کم انشاالله برمیگرده چون بچه از اول سالم بوده دختر من تا ۴ ماه بینایی نداشت گردنم نمیگرفت کم کم ب ...

از چند وقت بعد از تصادف کار درمانی شروع کردین

ما رفتیم گفتار درمانی برا بلع دخترم ولی چون تشنج کرده بود حین بیماریش و الانم بدنش رو شل و سفت میکنه و حرکت داره براش انجام نداد گفت میترسم تشنج کنه..از یه طرف بخاطر برگشتن بلع مجبوریم گفتار درمانی شروع کنیم از یه طرف بخاطر احتمال تشنج نمیشه........

ولی دختر من حتی اب دهنشو نمیتونه قورت بدهبراش با پوار میکشیم چند بارم لوله رو کشیده. باز براش گذاشتی ...

گفتار نمیبریش

خونس الان

من تقریبا دوماه دخترم بیمارستان بود 

از چند وقت بعد از تصادف کار درمانی شروع کردینما رفتیم گفتار درمانی برا بلع دخترم ولی چون تشنج کرده ب ...

دوماه بعدش از تصادف فکر کنم از دو هفته بعد از برگشتن به خونه 

خیلیم سخت بود 

ولی میگذره دیگه چاره ای نیست