2777
2789
روشون اتکت و مارکشون هست عزیزم مثل برند زارا ، منگو و ...میتونی از فروشنده هم بپرسی من عکسو هرچی زوم ...

مارکش زده روبین یکی از بچه ها گفت خودمم الان تو فیلمی ک گرفتم دیدم روبین بود ولی من اصن از مارک سر در نمیارم نداشتم تا بحال 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مارکش زده روبین یکی از بچه ها گفت خودمم الان تو فیلمی ک گرفتم دیدم روبین بود ولی من اصن از مارک سر د ...

۷زیاده ۲تومنی از اینم هس  حالا اصل و فیکم نداره

من یه ۵۰۰ تومنی ۷ماهه گرفتم هنوز که هنوزه عین روز اولشه همونو الان ۱میدادن 

🤴👸.دلشاد هستم 

💄✨ آموزش تخصصی آرایشگری با کمترین هزینه ممکن! ✨💄  

🌸 آموزش کامل تمام لاین‌های آرایشی  

💰 فقط با 100هزار تومان  

🔒 بدون هیچ ریسکی:  

✅ اول دوره‌ها رو دریافت کن  

✅ بعد هزینه رو پرداخت کن  

📣 مناسب برای همه؛ از مبتدی تا حرفه‌ای  

📲 برای ثبت‌نام یا دریافت اطلاعات بیشتر، پیام بده  

🎓 آموزش‌ها به‌صورت مجازی از طریق تلگرام ارسال می‌شن

عکسش اینه جنسش کلفت بود دیگه نمیدونم اینو اونجا پروف کردم بنظرتون خوبه بخوام بگیرم؟

هفت تومن واسه این زیاده پارچه بخر بده خیاط ماهر برات عین همینو در میاره 

قلب شکسته ترمیم نمیشه کی گفته خوب میشه من الان سال هاست قلبم درد می‌کنه ناراحتم از زمانی که سه سالم بود بغض دارم تا امروز خدا      خدایا قلبم شکسته🤺💔            می‌دونی چیه :«من مزه خوشی نچشیدم،نه حس کردم،نه فهمیدم».      خداااااااایا این همه از عمرم گذشت بسم نیست کجایی می‌دونم که می‌شنوی ولی بدون صبر من حدی داره نزار این رشته ضعیف ارتباطی من تو پاره بشه آخه که اگه پاره شد من به کی پناه ببرم خدایا    خدایا آرزوم این که دوباره برم🧳✈️ کربلا آخ که نمیدونی چه صفایی داره     خدایا صاحب مسکنم💒 کنی خستم از اجاره نشینی.  خدایا یعنی میشه یک روز بیام روبه درگاهت بشینم بگم دیدی منم خوشبخت شدم ،منم به آرزوهای ریز و درشتم رسیدم اره میشه 🥰.  خدایا مراقب دوتا فرشته کوچولوی قشنگم باش تو هر لحظه تو هر مرحله از زندگی حافظشون باش       مامان دوتا جوجه فسقلی