2777
2789
عنوان

میخوام دخترم مثل بچه های دیگه خوب راه بره😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 121110 بازدید | 1251 پست
من دیروز تو مطب دکتر گریه م گرفت نتونستم خودمو کنترل کنم ، گفت بچه م سی پی خفیفه یعنی میشه بچه منم ب ...

مگه از اول متوجه نشدی

اره بابا خوب میشه 

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه از اول متوجه نشدیاره بابا خوب میشه

یکسالو ۴ماه راه افتاد ، ولی لق راه میرفت به خاطر کرونا زیاد بیرون نمیرفتم بعد کرونا گذاشتم مهد و کلاس ژیمناستیک دیدم با بقیه بچه چقدر فرق داره حرکاتش کنده لقه 

لطفا برای حاجتم یک صلوات بفرستین شما هم ان شالله به ارزو هاتون برسین،😊
ایناهابرا رشدمغزه سربرولایزین خارجیه ولی عالیه تهرانی دکترش کیه

مشهدم ، راستش من به خاطر لق و کج راه رفتنش و دو چرخه نمیتونه با دو تا کار درمان مشورت کردم ، راستی برا ام ار ای بچه رو بیهوش میکنن چند دقیقه طول میکشه ام ار ای؟

لطفا برای حاجتم یک صلوات بفرستین شما هم ان شالله به ارزو هاتون برسین،😊
مشهدم ، راستش من به خاطر لق و کج راه رفتنش و دو چرخه نمیتونه با دو تا کار درمان مشورت کردم ، راستی ب ...

اخرین بار سال ۹۸ ام ار ای 

سال ۹۹ هم سی تی داد 

اره برا هر دوتاش یه بیهوشی خفیف زدن 

چون بچن ممکنه همکاری نکنن

سلام هنوزم نی نی سایت سر میزنین؟ اگه این نظرو دیدین لطفا لایک کنین یه سوال حیاتی دارم🙏🙏

فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

سلام بله هستم

دخترتون بهتر شد انشالله؟عوارضی روی حافظه اش نداشت؟بچه خواهر منم ده روزش بود دقیقا عین شما تو رد شدن از خیابون تصادف کردن دکترا گفتن خونریزی اپیدورال کرده اما عملی چیزی نکردن الان چن سال میگذره از همون موقع استخون های صورتش نرم بودن بخاطر تصادف بد فرم گرفتن فدای سرش ولی الان میگه چیزی بخاطر نمیارم یعنی خاطره ای تو ذهنش ثبت نمیشه کلا نه اسم و مشخصات جدید یادش میمونن نه قبلیا مثلا پارسال سفر رفته بود امسال فقط یادش بود که رفته سفر اصلا نمیدونست کجا هم رفته حتی یا چیکارا کرده یا یه کتابو میخونه یه هفته دیگه دوباره میره برمیداره بخونه قشنگ براش تازگی داره میخواستم ببینم دکتر به شما درباره مشکلات حافظه چیزی نگفت؟

فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

دخترتون بهتر شد انشالله؟عوارضی روی حافظه اش نداشت؟بچه خواهر منم ده روزش بود دقیقا عین شما تو رد شدن ...

عزیزم چند سالشه 

بستگی داره کجای مغز اسیب دیده باشه 

دخترمن مخچش بود 

و بیشتر اندام حرکتیشا درگیر کرده الان قسمت چپش ضعیفه هم دست هم پا 

هوشش بد نیست یوقتها مثلا میگه دیشب کجا بودیم حالا نمیدونم یادش میره یا میخواد ما دوباره تکرار کنیم 

عزیزم چند سالشه بستگی داره کجای مغز اسیب دیده باشه دخترمن مخچش بود و بیشتر اندام حرکتیشا درگیر کرده ...

۸ سالشه سمت راست سرش ضربه خورده بود خواهر زادم هوشش هم عالیه نفر اول کلاسشونه مسائل ریاضی و بخوبی حل میکنه نقاشی های فوق‌العاده میکشه که ببینی میگی ادم بزرگ کشیده حتی اگه کاری هم بهش بسپری یادش نمیره ولی مثلا اشنا ها رو فراموش میکنه یا مکان ها رو انگار که توی جابه جایی خاطره ها از حافظه کوتاه مدت به بلند مدت مشکل داره راستی حرکاتش هم کنده درباره دختر شما هم بنظرم بیشتر سوال های حافظه محور بپرس ازش تا اگه مشکلی بود سریع متوجه بشید 

۸ سالشه سمت راست سرش ضربه خورده بود خواهر زادم هوشش هم عالیه نفر اول کلاسشونه مسائل ریاضی و بخوبی حل ...

همین قدر که هوشش عالیه جای شکر داره 

بچس شاید همین جوری یادش میره 

اخه پدر جاریم که تصادف کرده بود اون تو سن جوانی بوده خاطرات قبل از تصادفشا اصلا یادش نمیاد ولی بعدشا اوکیه

بچه های ما تو سن نوزادی و کودکی بودن یعنی خاطره ای نداشتن که پاک بشه 

من دخترم تکرار میکنه گفتم مثلا میگه دیشب کجا بودیم 

یا مثلا میگم اسم معلمت چیه میگه نمیدونم 

بعد من یه اسم اشتباهی میگم میگه نه این نیست مثلا خانم موسویه 🥲

کلا خیلی چالش داریم باهاش

همین قدر که هوشش عالیه جای شکر داره بچس شاید همین جوری یادش میره اخه پدر جاریم که تصادف کرده بود اون ...

ایشالا که خدا براتون نگه داره گل دختر رو