عزیزم از ته قلبممیخام دخترت ان شاءالله شفا پیدا کنه به حق امام زمان واقعا ناراحت شدم میفهمم چی میگی
دختر من توی ۱۵ ماهگی صورت و سینش با آب جوش کتری سوخت مردم و زنده شدم کارم گریه بود هنوزم یکم حاش روی سینش مونده چقد ک بچم درد کشید الان ۴ ماهه از اون روز نحس میگذره لباس باز تن بچم میکنم گریم میگیره
مغزو اعصابه اخه همه جا بردیم کاری نمیشه کرد به جز همین تقویتو کاردرمانی دور از جون فکر کن نصف ...
انشالله خدا در عوض این صبوریت،هر چی که میخوای بهت بده،من از وقتی که مادر شدم مادرا رو درک میکنم.نفسشون به نفس بچه بنده.الانم اشکام داره می ریزه.خدا توان بده بهت
چرا فکر میکنی آیندش به پاهاش بستگی داره از حالا خس منفی بهش تزریق نکن
به حرف زدنش که داره،من چی بگم.خدایاشکرت
❤یه جایی خوندم که میگفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡