2777
2789
عنوان

یعنی صد در صد ردش کنم

156 بازدید | 16 پست

قبلاً تاپیک زدم 

راستش ازش خوشم اومده.  بعد می‌دونم باید ردش کنم.  ولی میگم هر گلی به خاری داره دیگه 

به خدا خسته شدم از پسرای رنگارنگی که میان تو زندگیم و نمیشه 

یه بار دیگه میگم چی شده   الان هر کاری بگید همون دیگه انجام میدم (همه گفتن تو تاپیک قبلم جدا بشم)

البته الان دارم آروم آروم به کاری میکنم جدا بشیم ولی ..

ممکنه این اتفاقی که افتاده بارها تکرار بشه

تو تاپیک بعد میگم

سلام 

من از طریق اینترنت با یکی آشنا شدم 

پسر بدی به نظر نمیرسد 

ولی یه چیزی ازش تا الان عجیبه 

کارش کارگاه کفش داره  بعد 

جلسه اول بعد دو هفته. رفتیم کافه 

به جلسه دوم نرسیده بهم گفت کلاه برداری اینترنتی شده تمام حسابش خالیه (واقعا شده بود .....)

باید کارخونه پولو براش میزد که هنوز نزده.  برا سفارشاتی جدیدی که گرفته  به خاطر همین حسابش کلا خالی خالیه. (حتی چند بارم گفت پول به سوپر مارکتی هم ندارد ....)

از اون روز دو بار دیگه رفتیم بیرون ولی. هیچی برام نگرفت منم چون حسابش خالی بود اصلا به روی خودم نیاوردم که ناراحت نشه ...راستش برام مهم نبود 

تا این که دفعه آخر که باهاش بودم 

گفت چقدر پول همراته بریم یه بستنی بخوریم   منم گفتم هیچی ....سریعم اومدم خونه.  

یکی دو بارم  پیام داد عزیزم حالا که حسابم خالیه   تو منو ببر کافه ،...چه اشکالی داره ...

من مشکلم کافه نیست.  مشکلم درک شعورشه 

دختره به روش نمیاره تو چته اخه؟!

نظرتون در موردش چیه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام من از طریق اینترنت با یکی آشنا شدم پسر بدی به نظر نمیرسد ولی یه چیزی ازش تا الان عجیبه کارش کار ...

بنظر من همه چیزایی که بهت گفته دورغه میخواد تیغت بزنه وسلام

سایه‌‌هستم۲۰‌واندی‌ساله؛درحال‌طی‌کردن‌پروسه‌خانوم‌وکیل‌شدن:) ‌من‌صرفا‌نظرمو‌برای‌استاترمی‌نویسم:/

سلام من از طریق اینترنت با یکی آشنا شدم پسر بدی به نظر نمیرسد ولی یه چیزی ازش تا الان عجیبه کارش کار ...

گداعه 

نمیخواد پول خرج کنه

من درامد ندارم ولی همیشه پول نقد و حسابای مختلف حتی به اسم مامانم و داداشم دارم که به مشکل نخورم چطور اقای صاحب کارگاه نداره؟

هیچ دليلی ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است.

[QUOTE=399000398]شاید داره امتحانت میکنه ؟[/QUOامتحان می‌کنه که پس فردا همش من تامینش کنم به مشکل می ...

از این نظر که تو خودسو میخوای یا پولش 

اینجوری منظورمه

از لحاظ روحی نیاز دارم به دور و وریام با ذوق بگم"دیدی شد؟"🥹🥹