2777
2789

هر چی میخوام بخرم قیافه میاد یا میگه پول نیس

خاک تو سرم شاغل بودم و کیک خانگی میپختم ولی بخاطر رفاه آقا تمام وسایلمو فروختم و برای شروع دوباره حدااقل چهار پنج تومن پول میخواد که ابدا نمیتونم جورش کنم...

خیلی خستم خیلی... نمیدونم چیکار کنم 

برم سراغ یه شغل که اولا اجازه نمیده و دوما یاد گیری و شروع ب هر کاری سرمایه میخواد که من ندارم...

خیلی خستم خیلی... نمیدونم چیکار باید بکنم 💔

کاش لااقل خانوادم حامی من بودن ولی نیستن و در کمال تاسف دو سال پیش وقتی قهر کردم و رفتم خونه پدرم ، با یه سیلی که خوابوندن در گوشم برگردوندنم همینجا...🙂

من قهرمانِ زندگیمو تو آیینه میبینم 🌱

خود کرده را تدبیر نیست.ما چ بگیم صبررر صبررر

کاربری دوم😾"همیشه درحال سفر کردن عاشق کتاب و ورزش،دوری کردن از ادمهای منفی گرا منفی باف و ادمهای ک بهم حس بدی میدن.خدایااا ی معجزه میخام ک ازته دل داد بزنم شکررررر😻😺💞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طلا نداری

نه

سه تا النگو خریده جمعا پونزده تومن نمیشه اونم گفته فک نکن مال توئه اینو خریدم برا پول پیش تو آینده میگیرمش

نه سه تا النگو خریده جمعا پونزده تومن نمیشه اونم گفته فک نکن مال توئه اینو خریدم برا پول پیش تو آین ...

چند سالته؟بنظرم گوش نکن به حرفش برو سر کار 

زندگیت تباه میشه اینجوری

‏کاش زندگی از آخر به اول بود. پیر به دنیا می‌آمدیم. در رخداد یک عشق، جوان میشدیم. سپس کودکی معصوم میشدیم، و در نیمه شبی تاریک، با نوازش‌های مادر، آرام میمردیم …🌱🐾
چند سالته؟بنظرم گوش نکن به حرفش برو سر کار  زندگیت تباه میشه اینجوری

۲۴ سالمه

کاری نیست که ... یا باید تحصیلات داشته باشی و جایی استخدام شی یا یه سرمایه داشته باشی برای شروع کار و خانواده ای که با وجود بچه دو و نیم ساله حمایتت کنن که من هیچکدوم رو ندارم و شغل قبلیمو بخاطر اینکه شوهرم عصبانی بود که چرا وفتی سفارش داری من باید تو نگه داشتن بچه کمکت کنم در صورتیکه این وظیفه توئه فقط

۲۴ سالمه کاری نیست که ... یا باید تحصیلات داشته باشی و جایی استخدام شی یا یه سرمایه داشته باشی برای ...

پس همون بهتره کار قبلیتو شروع کنی اینطوری دستت تو جیب خودته 

ببین کسی نیست بهت قرض بده دوستی فامیلی

بچتم بهش اسباب بازیی چیزی بدی سرگرم میشه

‏کاش زندگی از آخر به اول بود. پیر به دنیا می‌آمدیم. در رخداد یک عشق، جوان میشدیم. سپس کودکی معصوم میشدیم، و در نیمه شبی تاریک، با نوازش‌های مادر، آرام میمردیم …🌱🐾