2777
2789
عنوان

با ۳۰۰ میلیون چه کاری راه بندازم

8077 بازدید | 29 پست

که درامدش خوب باشه و ریسک ورشکست شدنش کم باشه،اگه شغلی دارین ک این شرایط رو داره لطفا معرفی کنین مهربونا❤🌷 الان سود میگیرم اما خب ارزش پولم داره کم میشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اجاره و رهن مغازه خیلی بالاست، شما این شعل رو دیدین درامد خوب داشته باشه؟اخه تو اطرافیانم اصلا ندیدم ...

بله عزیزم خیلی شغل پر درآمدیه

نیاز هرروزه همه تره بار و میوه ست 

بله رهن مغازه بالاست ولی مکان خوب باشه سود میکنی

در عوض برای راه اندازی خود مغازه و جنس آنچنان هزینه نمیخواد 

کارزار ابطال مدارک هویتی جعلی اتباعhttps://www.karzar.net/61859
من فکر کنم طلا بخرم.  ماشین هم نمیتونم بخرم.🤔 الان سمند و پژو 206 چنده؟  جهاز بخر  ...

متاهل هستم ، شوهرم پول داده ماشین بگیرم اما چون زیاد بیرون نمیرم گفتم یه کاری راه بندازم،بلکه یه درامدی باشه برام

بله عزیزم خیلی شغل پر درآمدیه نیاز هرروزه همه تره بار و میوه ست  بله رهن مغازه بالاست ولی مکا ...

از کجا میوه باید خرید ؟ شما خودتون ازین راه درامد دارین؟

ممنون جونم که گفتی🌷بهش فکر میکنم و بررسی میکنم با سرمایه ام همخونی داره یا نه.

اما فکر کنم ۳۰۰ تومن برای این کار کم بیاد

چه پول کمی.. یا بانک یا طلا 😔 

پول ارثه؟ 

همینه. کمه. 

خدا را شکر. 

اطرافیان ما زدن به یک زخمی....( ضرب المثل بود) 

خونشون را کامل کردند. بقیه جهاز را خریدن. یک مقدار گذاشتن روش ماشین گرفتن.  وسایل خونشون را نو کردند. 

توی بانک گذاشتن. 

آیا شریکی میشه زمین خرید؟ 

مثلا با خواهر و برادر... دونگی؟ 

چه پول کمی.. یا بانک یا طلا 😔  پول ارثه؟  همینه. کمه.  خدا را شکر.  اطرافیا ...

شراکت اونم برای خرید ملک دردسر داره ،بعد با این پول ها نمیشه زمین خوبی خرید. نه ارث نیست،پول خرید ماشینمه، الان تو بانکه و سود مسگیرم ،دیدم همه چی داره گردن میشه و پول ما بی ارزش گفتم سرمایه گذاری کنم 

از کجا میوه باید خرید ؟ شما خودتون ازین راه درامد دارین؟ ممنون جونم که گفتی🌷بهش فکر میکنم و بررسی ...

مثلا پیش ما میرن حتی یه استان دیگه ک میدون اصلی پخش میوه و تره بار هست

ن گلم ما کار دولتی هست

ولی کسانی ک این شغل رو دارن خیلی درآمد دارن

تو هم میتونی در کنار همسرت ضایعات میوه رو تبدیل کنی

از آلوچه و کمپوت و رب خانگی گرفته تا آبغوره و آبلیمو ....

کارزار ابطال مدارک هویتی جعلی اتباعhttps://www.karzar.net/61859