نه شوهرم میگه کادوهاب عروسم مال ماس ینی ندع به بابات
اکه شوهرت همچین نظری داره و از نظرش هم بر میگرده شما با فامیلاتون هماهنگ کن مخصوصا نزدیک که زیاد میدن روز قبلش بدن به مامانت بعد شما از مامانت بگیر برای خودت بزار بانک چرا بدی به شوهرت اون پول رو بعدا بابات باید برای عروسیه فامیلاتون پس بده شوهرت که نمیده،تازه بابات خودش میخواد پول شام رو بده پس پول کادو ها هم مال اون هست
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ما هم مشهدی هستیم ولی اصلا این کارایی که گفتین رو نکردیم خانواده شوهرت خیلی پررو ان جشن نامزدی دل ...
البته خانواده استارتر هم درست عمل نميكنن اول كه ميخواستن حلقه نقره بخرن بعدم عقد نگرفتن الانم كت و شلوار ميخوان نخرن درحالي داماد لباس عروس كرايه كرده كه از پول كت و شلوار بيشتره حتي ارزون ترين لباس عروس
خونه هم كه به نامش زدن
شغل مجازیمو تازه شروع کردم به امید موفقیت هرروز دارم آموزش میبینم از بوتویوب تا قوی تر شم💪🏻💪🏻💪🏻
نه شوهرم میگه کادوهاب عروسم مال ماس ینی ندع به بابات
بله تو مشهد رسمه.کادوی عروسی مال عروس و داماده.کت و شلوارم باید بخری دیگه.اونم برات لباسعروس کرایه کرد و خرج آ رایشگاه میگیره.خونه که به نامت ژده خوبخه دیگه.از جهیزیه چی میگیرن؟
من اينجوري فهميدم كه چون عقد نگرفتن خرج شام عروسي رو نصف نصف بدن بقيه هزينه ها هم با داماد باشه كادوها هم مال عروس و داماد باشه خوبه به نظرم منطقيه يك و نيم دونگ خونه هم به نام عروسه
شغل مجازیمو تازه شروع کردم به امید موفقیت هرروز دارم آموزش میبینم از بوتویوب تا قوی تر شم💪🏻💪🏻💪🏻
استارتر هزینه شام بدین ولی به اقوام درجه یک تون بگین مثلا خاله و عمه کلدو تو سالن هیچی ندن و بعدا بدن به خود بابات تا هزینه شام بده . دیگه این دعوا نداره دختر.