2777
2789
عنوان

رسم مشهدی ها برای ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 5639 بازدید | 81 پست
کت وشلوار وکه درهرصورت باید بگیرین.خرید عروسی هم اونا نگرفتن توهم نگرفتی .ماهم عقد نگرفتیم و کادوهار ...

خب اره ولی اینا میگن شام و میوه شیرینی طرف خودتونو بدین کادوهاش مال ما

ما عقد نگرفتیم چون غنچه نیاوردن سفرع بندازیم

حالا میگیم باشه ولی کادوهای عروس مال ما میگن نه مال عروس دوماده.انگار بدن به شوهرم

نه شوهرم میگه کادوهاب عروسم مال ماس ینی ندع به بابات

اکه شوهرت همچین نظری داره و از نظرش هم بر میگرده شما با فامیلاتون هماهنگ کن مخصوصا نزدیک که زیاد میدن روز قبلش بدن به مامانت بعد شما از مامانت بگیر برای خودت بزار بانک چرا بدی به شوهرت اون پول رو بعدا بابات باید برای عروسیه فامیلاتون پس بده شوهرت که نمیده،تازه بابات خودش میخواد پول شام رو بده پس پول کادو ها هم مال اون هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اره ولی اینا میگن شام و میوه شیرینی طرف خودتونو بدین کادوهاش مال ما ما عقد نگرفتیم چون غنچه نیاو ...

اگه شوهرت برداره برای خودش و به شما نده که فایده نداره ولی اگه بره اون پول رو برای شما طلا بخره خوبه

خونه رو به نامت زده ؟؟  بعد ميگي لباس عروس كرايه كردن درسته ؟؟ پس شماهم بايد كت و شلوار بخريد ...

نه ببین بابای من وام ازدواج منو که پنجاه تومن بود گذاشت

پدر شوهرمم چهل تومن به عنوان سرویس طلا و طلای عقد شد نود تومن ک شد یک و نیم دنگ خونه ک به نامم زدن

ما هم مشهدی هستیم ولی اصلا این کارایی که گفتین رو نکردیم خانواده شوهرت خیلی پررو ان جشن نامزدی دل ...

البته خانواده استارتر هم درست عمل نميكنن اول كه ميخواستن حلقه نقره بخرن بعدم عقد نگرفتن الانم كت و شلوار ميخوان نخرن درحالي داماد لباس عروس كرايه كرده كه از پول كت و شلوار بيشتره حتي ارزون ترين لباس عروس 

خونه هم كه به نامش زدن 

شغل مجازیمو تازه شروع کردم به امید موفقیت هرروز دارم آموزش میبینم از بوتویوب تا قوی تر شم💪🏻💪🏻💪🏻
نه شوهرم میگه کادوهاب عروسم مال ماس ینی ندع به بابات

بله تو مشهد رسمه.کادوی عروسی مال عروس و داماده.کت و شلوارم باید بخری دیگه.اونم برات لباسعروس کرایه کرد و خرج آ رایشگاه میگیره.خونه که به نامت ژده خوبخه دیگه.از جهیزیه چی میگیرن؟

نه ببین بابای من وام ازدواج منو که پنجاه تومن بود گذاشت پدر شوهرمم چهل تومن به عنوان سرویس طلا و طل ...

خوبه بازم پس پدرشوهرت درواقع پول سرويس رو داده به تو اون خونه هم كه قراره خودت بري توش و مستاجر نباشي 

شغل مجازیمو تازه شروع کردم به امید موفقیت هرروز دارم آموزش میبینم از بوتویوب تا قوی تر شم💪🏻💪🏻💪🏻
خب اره ولی اینا میگن شام و میوه شیرینی طرف خودتونو بدین کادوهاش مال ما ما عقد نگرفتیم چون غنچه نیاو ...

اگه حرفشون اینه که کادو ها رو بدن به خودتون که کاملا درسته.کادوی شب عروسی نه مال خانواده داماده نه خانواده عروسه.مال عروس و داماده

من از حرفات اینجوری برداشت کردم

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خب اگ ميخوان بدن به خودت و شوهرت خوبه بريد باهاش سفر يا طلا بخريد 

شما برای داماد چیکار کردین پس؟ حلقه که همه میخرن

من اينجوري فهميدم كه چون عقد نگرفتن خرج شام عروسي رو نصف نصف بدن بقيه هزينه ها هم با داماد باشه كادوها هم مال عروس و داماد باشه خوبه به نظرم منطقيه يك و نيم دونگ خونه هم به نام عروسه 

البته خانواده استارتر هم درست عمل نميكنن اول كه ميخواستن حلقه نقره بخرن بعدم عقد نگرفتن الانم كت و ش ...

آره الان که تاپیک جلوتر رفت فهمیدم خانواده همسرش حرف بیراهی نزدن

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خوبه دیگه.اشکالش چیه

منم ميگم خانواده شوهرش همچين بي راه نميگن استارتر داره سخت ميگيره