2777
2789
عنوان

رسم مشهدی ها برای ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 5646 بازدید | 81 پست
شما جای من باشی چیکار میکنی بخدا دیشب تیک عصبی داشتم.نمتونستم حرف بزنم فک کردم لکنت گرفتم ک صب خوب ...

این واقها ظلمه عزیز من با این ادما اینده ای نداری بهش بگو بخای اینجور پیش بری طلاق میگیرم شاید کوتاه اومد نیومد که یه فکری بکن دلم واس بابای بنده خدات سوخت خیلی دیدی تحت فشاری سهمتو از خونه بگیرو جدا شو والا هنوز عقدی چیزی نشده موردای بهترم هست امت بعد عروسی با یه بچه کارت زاااره اینایی که من میبینم فردا روز با ترفندو نقشه همون بکونیم دنگتم از چنگت در میارن😐😑😑

گاهی وقتا باید دیوونه بازی در بیاریم😌فقط واسه این که حال واقعیت رو بگیریم😎❤
این واقها ظلمه عزیز من با این ادما اینده ای نداری بهش بگو بخای اینجور پیش بری طلاق میگیرم شاید کوتاه ...

بخدا هیچوقت نمیفهمن منو به من میگن پرتوقع.میگن خسیس.میگن پررو.دیگه دیوونه شدم.هرکارم میکنم نمیفهمن.درک نمیکنن.اذیت میکنن.

دیشب لکنت زبون گرفته بودم.تا صب خواب میدیدم عزراییل میخواد جونمو بگیره.بنده خوب خدا نیستم از گناهام میترسم وگرنه جونمو میخوام چیکار.از اول عقدم تا الان مامان بابام جلو چشام آب شدن انقدر ک اهانت کردن به من و اونا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا هیچوقت نمیفهمن منو به من میگن پرتوقع.میگن خسیس.میگن پررو.دیگه دیوونه شدم.هرکارم میکنم نمیفهمن.د ...

الهی بگردم خدا نگذره ازشون چند سالته؟ 🥺

۲۳ سال بخدا انقد با شوهرم راه اومدم ک حد نداره ولی از خودش ی ذره درک نداره

بهش بگو جدا میشم خب بخدا باهاش اینده نداری

بهش بگو جدا میشم خب بخدا باهاش اینده نداری

خودم به همین نتیجه رسیدم

گوشی منو یه ساله زدن شوهرم گوشی نمیخره یه بارم ک گفت بیا بخرم میگه بگو دوتومن بابات بده دو تومن من

میدونی زندگی با اینا هم خرج کردن میخواد هم انتظار نداشتن خستع میشه ادم

سلام روزتون بخیر مرکز زیبایی پردیسان با بیش از 10سال سابقه در 📍مشهد، دبی 

🎁 50درصد تخفیف ویژه گذاشتیم میکاپ، شنیون، عروس vip,cipو...

🎁پکیج ویژه عروس فقط و فقط 5 تومن 

🎁میکاپ و شنیون همراهی 1 تومن 

جهت اطلاع بیشتر از پک های ویژه با شماره 09399087033 تماس بگیرید