2777
2789
عنوان

رسم مشهدی ها برای ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 5639 بازدید | 81 پست
خب اگ عقدی پدر عروس نگیره چی چون ما معمولا انگشتر نقرع میخریم وقتی شوهرم طلا برداشت جیبمون خالی شد ...

عزیزم مشکل شما رسم مشهدیا نیس مشکل خونواده همسرته که انشالله از خر شیطون بیان پایین

صحبت از ماندن یک عُمر بماند به کنار ...قدر نوشیدنِ یک چای بمانی کافیست 🕊🙃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما هم مشهدی هستیم ولی اصلا این کارایی که گفتین رو نکردیم

خانواده شوهرت خیلی پررو ان

جشن نامزدی دل به خواهیه هرکی دوس داشته باشه میگیره اگرم نگرفتین مهم نیست

عقد و عروسی که همون باغ یا تالار باشه توافقیه. ما خودمون تو دفتر بله برون نوشته بودیم ۱۵۰ نفر از مهمونای ما به عهده داماده. البته من و شوهرم تو فاز زرنگ بازی  و سواستفاده و اینا نبودیم خدا رو شکر هیچ مشکل و حرف و حدیثی پیش نیومد

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم عروس غریبه شدم .رسمشون کلا با رسم ما فرق داره مثلا عروسی باید شهر عروس گرفته بشه و عروسو ببرن.ولی اینا گفتن ن ما شهر خودمون میگیریم.پول عروسی هم شما مهمان خودتون رو بدید ک ما اصن همچین رسمی نداریم کلا عروسی با داماده.

خلاصه قبول نکردیم اونام گفتن پس ۱۰۰نفر از مهمان شما رو قبول میکنیم.ولی خب پدرم برای مهمون های خودمون چون راه دوره خونه خودش از پول خودش با وسایل خورد خوراک ک یک شب بمونن رو تهیه کرد ،در صورتی ک اول میگفتن خونه مهموناتون رو فراهم میکنیم خونه فامیلامون برم بعدش گفتن ن زیاذه برن مسجد.ک بابام خودش ویلا گرفت.کلا موقع عروسی این حرفا هست باید راه بیاین باهم

پزشک دهکده ام😇

خب اگ عقدی پدر عروس نگیره چی چون ما معمولا انگشتر نقرع میخریم وقتی شوهرم طلا برداشت جیبمون خالی شد ...

کاش این صحبت ها رو تو خواستگاری انجام میدادین 

من شوهر خالم واسه دخترش عقدی نگرفت به جاش یک شب چله مفصل گرفت حتی یک لباس عروس قرمز هم اجاره کرد و پوشید

من یه توضیح مختصر بدم چون نتم ضعیفه نمیتونم تند تایپ کنم خانواده شوهرم میگن چون عقد نگرفتین عروسی ب ...

😑😑😑😑😑شوهرت داره زرنگي ميكنه حق با باباته 

شغل مجازیمو تازه شروع کردم به امید موفقیت هرروز دارم آموزش میبینم از بوتویوب تا قوی تر شم💪🏻💪🏻💪🏻

کت وشلوار وکه درهرصورت باید بگیرین.خرید عروسی هم اونا نگرفتن توهم نگرفتی .ماهم عقد نگرفتیم و کادوهارو کلا مادرشوهرم جمع کرد چون خودش خرج کرده بود.انگشترم همینطور توگرفتی اونم براتو گرفته

این رسم و رسومات اگه متفاوت باشه خیلی سخت میشه. 

یه کانال دارم از هنر گلدوزی ‌‌، روباندوزی و نمددوزی هام🙂ممنون میشم حمایتم کنید🙏🏻 راستی کانالم تو تلگرام و ایتا به این آدرسه : @aneartsgallery

انگار فقط کادوهای طرف عروس مال خودمون بعدم من و شوهرم خرید عروسی نرفتیم کلا الان ک نزدیک مراسممونه ...

خب کادوهای طرف عروس مال خودتونه دیگه 

پس چی کادوهای طرف داماد هم انتظار دارید بدن به شما ؟

آره دومادای طرف ما طلا برمیدارن ولی ما رسم نشونو حلقه ی عقد داریم رسم طلا واسه شب چله و عید هم داریم ...

خبما خونه خریدیم پدر شوهرم چهل تومن به من داد از خونه به عنوان سرویس طلا  اول قرار بود باشه بعد ک عید میشد میگفتن همون به عنوان عیدیا

خریدم شوهرم میگه من ک تو عقد برات چیزی خریدم خرید میخوای چیکار تو کت شلوار باید بخری

حتی سرویس طلام ک نخریدن بابام برام یه سرویس نقره خرید سر و گردنم خالی نباشه شوهرمم میگه به من چه خونه خریدیم به نامت زدم وظیفه باباته

دوستان من نتم E ببخشید دیر ج میدم

نه ديگ انگشتر نقره من نشنيدم كسي بخره واسه داماد يا طلا ميخرن يا پلاتين كه هم قيمت طلا درمياد 

شغل مجازیمو تازه شروع کردم به امید موفقیت هرروز دارم آموزش میبینم از بوتویوب تا قوی تر شم💪🏻💪🏻💪🏻

مشهدی ها الان اینکار رو انجام میدن معمولا،یه مجلس با هم میگیرن،پول لباس عروس و فیلم بردار و آرایشگاه رو داماد میده و پول شام و تالار بین عروس و داماد نصف میشه البته باید مهمون ها برابر باشه یا هر کی پول مهمون خودش رو بده،کادو ها هم دو مدل میشه انجام داد ،کل کادو ها مال خود عروس و داماد باشه مثلا من تمام کادو هام رو رفتم طلا خریدم نه مادر شوهرم برداشت نه مامانم،می تونید هم هر کسی کادو های فامیل خودش رو برداره ولی اگه کادو ها رو خودت و شوهرت برداری دعوایی پیش نمیاد پولش رو هم برو طلا بخر یا تو بانک بزار

خبما خونه خریدیم پدر شوهرم چهل تومن به من داد از خونه به عنوان سرویس طلا  اول قرار بود باشه بعد ...

خونه رو به نامت زده ؟؟ 

بعد ميگي لباس عروس كرايه كردن درسته ؟؟ پس شماهم بايد كت و شلوار بخريد كه فك كنم از اجاره لباس عروس ارزون تر دربياد 

بقيه خريدارو ميتوني نكني اگ واست ديگ چيزي نخريدن