2777
2789
عنوان

بچه داری کی راحت میشه🤣🤣

208 بازدید | 17 پست

تورو خدا نگین هیچج وقتتت

منظورم اینه کمتر بشههه

من خودم عاشق بچم 

ولی میخوام یه کار راه بندازم بچم سه ماه و نمیشه میگه ار پیشم تکون نخوررر میخوام بدونم این اضطراب جدایی کی تموم میشه چون از کار انداختم🥹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی بخوابه و تابم خوابش حدقل ۴-۵ ساعت باشه 

وقتی بره مهدکودک و بزرگتر بشه 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

خداحفظش کنه برات سرزنده برقرار مانا باشید

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

بچه ندارم اما فکر کنم ۴ سال مخصوصا دختر که باشه تنها گذاشتنش راحتره از پس خودش برمیاد 

دانشگاه حقوق خوندم اما دختری هستم که بیشتر از کتاب‌های قانون ، ذهنش با ترکیب رنگ‌ها در عکاسی و مزه‌ها در آشپزخانه سروکار داره ، زندگی برای من پیدا کردن تعادل میان قانون و عشق است / درخواست دوستی ندید ❤️ هر سوالی راجع به آشپزی ، حقوق ، عکاسی ، روانشناسی و کتابخوانی داشتید خوشحال میشم پاسخ بدم 🥰 ( دوستان وکیل نیستم و وکالت شرکت نکردم فوق لیسانس حقوق دارم سو تفاهم نشه ممنون )

وقتی از شیر و پوشک گرفته بشه و حرف بزنه خواستش رو بتونه بگه میشه مهد بزاریش، قبلش هم روی اضطراب جداییش کار کن، آروم آروم مثلا چند دقیقه تو اتاق باشه و صداتو بشنوه تصویر تو نبینه و مدت زمان رو بیشتر کن گاهی بسپرش به کس دیگه ای حتی کوتاه 

الان میشناسم بچه کلاس اولی که بخاطر همین اضطراب جدایی تا مامانش پشت در کلاس نباشه تو کلاس نمی‌مونه و هر چند دقیقه یه بار چک می‌کنه مامان هست یا رفته