2777
2789
عنوان

رسم مشهدی ها برای ازدواج

5638 بازدید | 81 پست

لطفا یه لحظه بیاین زندگیم شکراب شده شاید جدا بشیم

رسم و رسوم مشهدی هارو برا عقد و عروسی میخوام بدونم

از خرید عروس و داماد تا عقدی و بقیش

اگ کسی میدونه لطفا کمک کنه

بپرس بگم

خجالت اعتیادنداره یکمی بکشید بد نیستا🥲🥲                      🥀ماهم توجه دیدیم ولی هارنشدیم🥀                               😏 قبل از اینکه قیافه بگیری ببین اصن داریش😊                         اگه دنیا عدالت داشت مردهم بکارت داشت🤐🤐                 https://harfeto.timefriend.net/16508045053455

من یه توضیح مختصر بدم چون نتم ضعیفه نمیتونم تند تایپ کنم

خانواده شوهرم میگن چون عقد نگرفتین عروسی باید پول شام طرف خودتونو بدین

بابام قبول کرد ولی گفت کادو ها هم مال خودمون

شوهرم میگه نه کادوها مال ماست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه توضیح مختصر بدم چون نتم ضعیفه نمیتونم تند تایپ کنم خانواده شوهرم میگن چون عقد نگرفتین عروسی ب ...

عقدیو هرکی دوس داشته باشه برا دخترش میگیره هرکیم نخاد نمیگیره ب خونواده شوهرت چ ربطی داره 

صحبت از ماندن یک عُمر بماند به کنار ...قدر نوشیدنِ یک چای بمانی کافیست 🕊🙃

انگار فقط کادوهای طرف عروس مال خودمون

بعدم من و شوهرم خرید عروسی نرفتیم کلا الان ک نزدیک مراسممونه میگه باید پول کت شلوارو بدین در صورتی ک برا من خرید عروسی نکرده فقط کرایه لباس عروس بوده

هیچ غنچه ای برا عقدیم نیاوردن و انگشترم برا داماد طلا برداشتن و گفتن عقدی نگرفتین 

رسم مشهدم اینه انگشتر طلا میگیرن

انگار فقط کادوهای طرف عروس مال خودمون بعدم من و شوهرم خرید عروسی نرفتیم کلا الان ک نزدیک مراسممونه ...

آره دومادای طرف ما طلا برمیدارن ولی ما رسم نشونو حلقه ی عقد داریم رسم طلا واسه شب چله و عید هم داریم 

صحبت از ماندن یک عُمر بماند به کنار ...قدر نوشیدنِ یک چای بمانی کافیست 🕊🙃
عقدی رو پدر عروس میگیره عروسی رو طرف دوماد 

خب اگ عقدی پدر عروس نگیره چی

چون ما معمولا انگشتر نقرع میخریم وقتی شوهرم طلا برداشت جیبمون خالی شد نتونستیم عقدی بگیریم البته اونشب بابام باهام نبود شوهرم خودش حساب کرد بابامم یکم به تاخیر انداخت پولشو ببینه عقدی میگیریم یا نه ولی خب چون غنچه نگرفتن عقدی نگرفتیم.