2777
2789
عنوان

زندگی خونه مادرشوهر😔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 843 بازدید | 24 پست
اگه از اول باخانواده شوهر باشی قابل تحمله ولی اگه اولش زندگی جدا داشته باشی بعدا بری پیششون عذاب آور ...

ن عزیزم هردوش سخته 

کلن موندن در حد ی روز خونه مادرشوهر عذاب اوره 

چون خونه اوناس تسلطی نداری 

تیکر بارداریم نیس میشه برای اینکه یه نی نی بیاد تو دلم ی صلوات مهمونم کنید خدایا به همه منتظرا هم یه نور چشم سالم بده الهی آمین ,لایک نکید اصلا ن پست ن کامنت ،کامنتی خوشتون اومد ک من گذاشتم ی صلوات برام بفرستین بجای لایک ،تو تاپیکای خوب خوبم تگم کنید باتشکر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه ميتوني يه خونه كوچيم و مستقل همون پايين شهر اجاره كن برو مستاجري

من با خانواده شوهرم بك ساختمان هستم ولي عمرم جوونمي رفت رفت به فنا رفت

من شرايطتشو ندارم برم خونه بد كرايه كنم چون نميخوام قكر كنن تا وقتي خونه اينا بودم خونه درست حسابي ميتونستم بشينم

براي خونه خوب هم راستش بودجه شو ندارم 

اگه از اول باخانواده شوهر باشی قابل تحمله ولی اگه اولش زندگی جدا داشته باشی بعدا بری پیششون عذاب آور ...

اره مثل الان افغانستان ميمونه كه ازادي رو تجربه مرزن بعد باز محدود شدن

اگه از اول ازادي رو تجربه نميكردم انقد سختشون نميشد

براي استارتر هم چون از اول خونه خوب ى مستقل داشتن رو تجربه كرده

الان براش خيلي دردناكه

هر چند يه ساعت هم گاهي تحل خونه مادرشونر سخته چه برسه بدوني خونت همونجاس