2777
2789
عنوان

موسسه زبان علمی نو

507 بازدید | 6 پست

سلام خانوما جدیدا یه آگهی تو دیوار اومده برای ثبت نام پول نمیگیرن و بهتون یه متن میدن فیلم از اموزشگاه میدن آدرس میدن و میگن حضوری میتونین بیاین و ۸ میلیون حقوق ثابت به اضافه پورسانت خیلی زیاد یه سری شماره میدن بهشون زنگ بزنید و میگن بعدش بهتون پولو میدن و شما با خط خودتون زنگ میزنی و بقیه رو دعوت میکنید بعدش که اونا پولو به حساب اون شخص کلاه*بردار زدن اون شخص هم بلاکشون میکنه و قاعدتا این فرد میره از دست شما شکایت میکنه که بهش زنگ زدید از طرف موسسه 

اسمش هم موسسه علمی نو (اونی که توی شیرازه نیست)

یا برعکس یه سری خط ها هستن بهتون زنگ میزنن و دعوت میکنن بعدش هم که پولو می‌زنید می‌فهمید کلاه*برداری بوده

سلام من اگهی کارشونو توی دیوار دیدم و پیام دادم برام ویس و توضیحات فرستادن. و خیلی مدعی هستن که میتونید حضوری بیاید یا فیلم بفرستم از اموزشگاه. دقیقا صد و پنجاه تا شماره میدن ک زنگ بزنیم. 

پس یعنی کلاهبرداریه؟ اخه اینکه شما میگید شماره ما رو دارن و شکایت میکنن نمیشه که. چون تو ویس گفته اگه بارخورد گرفتید شمارشو به ما بدید ما زنگ میزنیم توضیح میدیم پس اگه ثبتنام کنن شماره خودشونو دارن. 

بعد چجوری پس مجوز داره اگه کلاهبرداری میکنه؟ چون گویا چندساله هست. البته اگه دروغ نگن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام من اگهی کارشونو توی دیوار دیدم و پیام دادم برام ویس و توضیحات فرستادن. و خیلی مدعی هستن که میتو ...

بله دقیقا به منم همینو گفتن یه خانوم بود ویس فرستاد گفت الان خیلی کارا پول میخاد ولی ما نمیگیریم و ازین حرفا که اعتماد جلب کنه شما توی نینی سایت هم سرچ کنی میاره چند نفر که قربانی اینا شدن..بعد که اونا بازخورد میدن و شمارشونو میدین اونا خطو خاموش میکنن و خط خودشونم نیست بعد میوفته گردن شما چون شما اول معرفی کردین به قولی...من انقد آرین کارا رفتم همشون دروغ بودن:(((