2777
2789
عنوان

همکلاسیم بهم پیام داد

77 بازدید | 9 پست

ما تازه دانشگاه قبول شدیم 

جفتمونم افتادیم یه شهر 

بعد هر بار به یه بهونه ازم کتاب میگرفت که ببینه منو تا اینکه پیام داد حسشو بهم گفت 

الان تقریبا یک الی دو هفته از اون شب میگذره تک و توک پیام میدیم بهمدیگه راجب درس دانشگاه و چیزای مختلف

امشب گفتم حالم خوب نیست مهمونی بود ولی خب میام جزف میزنیم حتی تا الان نیومده🥲خیلی سرده یه کلیپ براش فرستادم راجب دوست داشتن فقط نوشت فدااات

چیکار کنم رابطه رو جدی کنم؟ یا بهم بزنم 

چون قرار بود اینمدت اشنا شبم 

انقدر قیافه ش خوبه که سخته ولش کنم🥲💔

سرم بالاس چون بالا سرم خداس😇🩵

منی که چهار سال آزگار دانشگاه ذفتم و حتی یه سوسک نر هم بهم حس پیدا نکرد💔😂

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب عزیزم چرا خودتو میخوای کوچیک کنی؟

چیکاز کنم عزیزم بگو شما🥲

ما اینمدت قرار بود اشنا شیم که اگه بهم خوردیم باهم باشیم 

ولی خیلی سرده خیلی 

بهمن ماهیه هرچیم تو اینستا خوندم نوشته بودن بهمنیا سرد و مغرورن 😖

من دیشب مهمونی بودم خدا شاهده یک ثانیه افلاین نشدم همش باهاش حرف زدم ولی این الان دونست من حالم خوب نیست ولی سه ساعته انلاین نشده گفت میام ولی نیومده هنوز

چیکاز کنم عزیزم بگو شما🥲ما اینمدت قرار بود اشنا شیم که اگه بهم خوردیم باهم باشیم ولی خیلی سرده خیلی ...

من خودم بهمن ماهیم اتفاقا خیلیم خونگرمم، به این چرتو پرتا توجه نکن.وقتی سرد برخورد میکنه یعنی نمیخوادت رکو راست!

همین که بهش پیام دادی و کلیپ فرستادی اشتباه کردی 

پسر باید بیفته دنبال دختر نه برعکسش ک.پسرام از دخترای آویزون خوششون نمیاد

چی بگم میشه بگی

عزیزم اینکه واقعا انقدر نسبت بهم سرد و بی حس هستی واقعا اذیتم میکنه اگه میشه یه خورده باهام بهتر برخورد کن اگه هم تمایل به رابطه باهام نداری راحت بگو اینجوری واقعا دارم من اذیت میشم 

دخترایی که به تنهایی پرواز میکنن قوی ترین بال ها رو دارن .

من خودم بهمن ماهیم اتفاقا خیلیم خونگرمم، به این چرتو پرتا توجه نکن.وقتی سرد برخورد میکنه یعنی نمیخوا ...

وایییی خودش همیشه پیام میده حتی میگه تو فقط جواب پیامای منو میدی هیچوقت خودت اول پیام ندادی

امشب منم ی ریلز براش فرستادم قبلش داشتیم حرف میزدیم از لحنم دونست حوصله ندارم ازم پرسید چیشده چرا ایطنوری بعدش گفت حیف نمیتونم بیام ببینمت میرفتیم دور میزدیم بهتر میشدی حتی عکس پسر دایی نوژادشو ک بعل خودش بود برام فرستاد ولی خب از اونموقع رفت هنوزم نیومده

نمیدونم💔