خیلی سخته از عرش بیای به فرش من یه خونه خوشگل داشتم خیلیییی خوشگل و شیک بود تو بهترین منطقه 😔به خاطر ضرر مالی و بیکار شدن شوهرم اومدم خونه مادرشوهرم حالم از این خونه به هم میخوره خونش 30 سال ساخته به در و دیوارش نگاه میکنم حالم بهم میخوره و گریه ام میگیره از وقتی اومدم پر بغضم همش در حال گریه کردنم.. از یه طرف بزرگترین مشکل من اینه که صدا خیلیییی راحت میره خونه مادرشوهرم ینی همه چی زندگیمونو میدونه دیگه حتی فهمیده ما چه تایم هایی رابطه داریم حتی فهمیده 5 صب قبل اذان صب منو شوهرم باهم میریم حموم... مشکلی با مادرشوهرم ندارم اما سختمه واقعا اذیتم چون دسشویی حموم مشترکه دیگه دارم دیوونه میشم نمیتونم لذت ببرم از زندگیم چون قبلا بالاشهر زندگی میکردم سختمه زندگی تو پایین شهر😢💔واقعا در عذابم بخدا یه دستشویی نمیتونم با خیال راحت برم همش مجبورم صدای تلوزیون و تا آخر زیاد کنم تا صدای دستشویی مو نشنوه 😢😔خواهرانه کمکم کنید بدبختی زندگیم یه جور شده که حتی پول جابجایی ندارم
❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نمیدونم شرایطت چه جوری ولی اگه میشه با وام و یکم اینور اونور یه خونه در همون حد خونه مادرشوهرت اجاره کن
فقط 19 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمیدونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩
سلام. اول از خدا میخوام زودی این بحران تموم بشه. و بعد اینکه روی خودت کار کن. اینکه میدونه چه تایمی رابطه هست و قبل از اذان حمام و ... اینها رو توی ذهنت عوض کن. قرن جدیده. به هرحال حتی صدا هم نره همه میدونن زن و شوهر رابطه دارن همه می دونن آدم مجرد و متاهل حموم میرن.
۳ساله با مادر شوهرم زندگی میکنم همچیمون مشترکه پدر شوهرمم زندس مهمون کلی دارن دختراشونم خیلی میان سعی کردم کنار بیام و سخت نگیرم چون میشم یکی مثل تو
تیکر بارداریم نیس میشه برای اینکه یه نی نی بیاد تو دلم ی صلوات مهمونم کنید خدایا به همه منتظرا هم یه نور چشم سالم بده الهی آمین ,لایک نکید اصلا ن پست ن کامنت ،کامنتی خوشتون اومد ک من گذاشتم ی صلوات برام بفرستین بجای لایک ،تو تاپیکای خوب خوبم تگم کنید باتشکر
وای دقیقا من صبح میرم همسرم دوساعت بعد من اصلا مادرشوهرم متوجه نمیشه
تیکر بارداریم نیس میشه برای اینکه یه نی نی بیاد تو دلم ی صلوات مهمونم کنید خدایا به همه منتظرا هم یه نور چشم سالم بده الهی آمین ,لایک نکید اصلا ن پست ن کامنت ،کامنتی خوشتون اومد ک من گذاشتم ی صلوات برام بفرستین بجای لایک ،تو تاپیکای خوب خوبم تگم کنید باتشکر