2777
2789

خانوما قضاوت 

خواهر شوهرم دوتا ازدواح داشته از ازدواج قبلیش ی پسر ۱۸ ساله داره ۸/۸ تولدش بود و این شوهردومش  خونه خریده  به مناسبت خونه جدید مهمونی گرفته امروز خواهر شوهرم به همه گفته که تولد پسرشه ولی مادر شوهرم زنگ زده به پسراش گفته  هم خونه نویی و هم تولد پسرشه که مهمونی گرفته شما دوتا کادو بیارین 

شوهرم بدون اطلاع من رفته یک ساعت ۱۰ میلیونی واس شوهر خواهرش گرفته و یک ساعت ۳ میلیونی برای پر خواهرش 

دیشب بهش میگم‌من که نمیام قابل ندونستی بمن بگی اصلا چرا اینقدر پول زیاد خرج کردی 

خواهر شوهرم جلوی مامانش میگه اومدین لباس قشنگای بچهارو تنش بده الان واقعا جایز هست به مهمونیشون برم؟

برای لذت بردن از زندگی،درآسمان خودت پروازکن 🫧🫧🫧

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه نویی چرا برای شوهرش کادو گرفته اصولا باید باهاتون مشورت میکرد

همین دیگه‌میگه اینکه تو خونش همه چیز هست من واسش اینو گرفتم 

تو دلم گفتم تو غلط کردی

آره برو. ولی شوهرت خیلی کار بدی کرده بدون مشورت با شما خرید کرده. تو خونه ی خودتون بجث و دعوا کنین ولی رفتی مهمونی چیزی نگو جلو بقیه 

من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️

برو خودت رو خراب نکن ولی کار شوهرت خیلی بد بودهباید با شما مشورت میکرد ولی آخه کادو خونه ساعت؟مردها ...

شوهرم جو گیره میخواسته یک کادویی بگیره چشم مرده رو بگیره اون انقدر پولداره خدایی واس کادو و اینجور چیزامهمونی  نگرفته خواهرشوهر گشنه ی من از هر فرصتی سو استفاده میکنه