2777
2789
آخه عزیزم من چند ساله برا تنبلیم رفتم وزن کم کردم دارو گیاهی خوردم ی سری چیزا خوردم بدتر شد همونی پر ...

استرس نابود کنندست

به علاوه داروهای گیاهی که استاندارد نیستن و از عطاری هاخریداری میشه 

وگرنه داروهایی که دکتر زنان تجویز بکنه برای درمان اینطوری نمیشه که 

درکنارش باید ورزش کنی آرامش داشته باشی

الان کلا بی خیال پوست و مو شو استرس الکی به خودت نده 

خوده بارداری باعث میشه مو و پوست خوب بشه 

برو پیش یه دکتر زنان خوب خیلیییی ریلکس برو برای درمان 

اصلا باخودت بگو ده سالم شد به این قرص و دارو ها به چشم مکمل های تقویتی نگاه میکنم 

میدونم سخته میدونم این داروها رو مخن 

لغو کاربری کردم؛ شرمنده اگر سوالی پرسیدید ندیدم و پاسخ ندادم 🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داده فعلا ی پماد میزنه ولی احتمالا دوباره بره عمل چون گرید ۲ هرجا دیدم گفتن باید عمل کنه

ازمایش چطور بود؟ خیلی ضعیفه؟ 

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
چند وقت بدون اینکه همسرم بفهمه آره فکر میکنه قرص میخورم  نه فولیک اسید نمیخورم

فولیک اسید برای جلوگیری از نواقص عصبی جنین از سه ماه قبل اقدام باید بخوری 

پس همیشه تو اقدام باش به خصوص روز قبل تخمک گذاری  

بسپر به خدا ان شاءالله بهترین اتفاق برات بیوفته

لغو کاربری کردم؛ شرمنده اگر سوالی پرسیدید ندیدم و پاسخ ندادم 🌸
آره تحرکش کمه و یکم زیر نرماله

اقدام رو تعطیل نکن. 

یک شب درمیون اقدام کن... حتی پریود هستی کمک کن همسرت انزال داشته باشه. خود ار ضایی نه هاااااااا... خودت میدونی چی میگم دیگه... 

کسایی که اسپرم ضعیف دارن بهتره روابطشون زیاد و مرتب باشه... 

به شوهرت ویتامین ای و سی و زینک و سلن پلاس و کیوتن و ال کارنتین بده... میتونی مکمل بگیری که همه اینا رو داشته باشه... 

موز و خرما و عسل... 

خودتم پیاده روی کن... دارو های پزشک چیز خاصی نیست... لتروزول میدن دیگه... عوارضی هم نداره... خیالت راحت. خودتم کیوتن حتما بخور

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
اقدام رو تعطیل نکن.  یک شب درمیون اقدام کن... حتی پریود هستی کمک کن همسرت انزال داشته باشه. خو ...

فعلا دکتر رفتم آز نوشته باید ۲ پریودی برم داروی گیاهیی داده نخوردم😔