2777
2789

من ۱۸ سالمه اما چندتا تار موی سفید دارم کسی تاحالا اینطوری بوده ؟ 

همونی که خیلی نایسه عمرا سرِ کوچه وایسه ! 🤙😎 درخواست دوستی از طرف مرد پریود شو های سایت =بی آبرو شدنشون توسط اینجانب [دیگه خوددانی] 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله شنیدم واسه استرسه

ارثیم میتونه باشه

خنک آن قمار بازی که بباخت هرچه بودَش، بنماند هیچش الّا، "هوس قمار دیگر"...🎲 دوستدار کتاب و ادبیات😍🐾 تاپیک‌های ماورایی و متافیزیکی، فیلم و سریال، کتاب و اطلاعات عمومی تگم کنین👻🐾 یک عدد INFJ🌱🙂 کاربر خانوم هستم😌💙
بله شنیدم واسه استرسه ارثیم میتونه باشه

خب استرسم ک خیلی واسه کنکور بالاس 🙂

انقدر بخاطر کنکور باخودم غریبه شدم ک الان تو آینه دیدم موهام سفید شدن 

همونی که خیلی نایسه عمرا سرِ کوچه وایسه ! 🤙😎 درخواست دوستی از طرف مرد پریود شو های سایت =بی آبرو شدنشون توسط اینجانب [دیگه خوددانی] 

منم تازگیا رو شقیقه ام یکی دو تار مو سفید دیدم(:

《معلم آینده مملکت》الهی چنان کن سرانجام کار ، که تو خشنود باشی و ما رستگار🤍🤚آخرش قشنگه❤🌵میشه لطفا برای رسیدن به هدفم یه صلوات برام بفرستین گلاااا🦋🐚
خب استرسم ک خیلی واسه کنکور بالاس 🙂 انقدر بخاطر کنکور باخودم غریبه شدم ک الان تو آینه دیدم موهام س ...

منم😢

خنک آن قمار بازی که بباخت هرچه بودَش، بنماند هیچش الّا، "هوس قمار دیگر"...🎲 دوستدار کتاب و ادبیات😍🐾 تاپیک‌های ماورایی و متافیزیکی، فیلم و سریال، کتاب و اطلاعات عمومی تگم کنین👻🐾 یک عدد INFJ🌱🙂 کاربر خانوم هستم😌💙
آیا اتفاق های وحشتناکی رو گذروندی؟ دقت کن وحشتناک؟ اگه نه ارثیه

ارثی نمیتونه باشه چون مامانبزرگ و بابابزرگام بااینکه بالای ۷۰ هستن موهاشون تازه یکم سفید شده مامان و بابامم همینطور اتفاقی واسم نیوفتاده استرسم زیاده 🥲

۲۲ ساله روز به روز بیشتر میشه

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

کمبود ویتامینه

چ ویتامینی عزیز ؟ 

منم از ۱۸ سالگی سفید شد خیلی حس بدیه مخصوصا دیگران میگن وااایییی از این سن موهات سفید شده یا عهههه موی سفید داری انگار خودم نمیتونم ببینم😐😐😐 برای من تو خانواده کسی اینطوری نبوده فکر کنم به خاطر استرس بود 

۲۲ ساله روز به روز بیشتر میشه

والا نمیدونم چیشده ک جوونا اون طراوت باید رو ندارن 🙃