2777
2789
عنوان

تعبیر این خواب چی میشه؟؟؟

110 بازدید | 9 پست

داشتم تو یه جایی که طبقه آخر یه ساختمون بود،دخترمو میخوابوندم،یهو سروصدا اومد،دیدم ممان و خواهرم یه بچه تازه متولد شده تو دستشونه که لباس تنش نیست فقط یه پارچه پیچیدن دورش،گفتن پسرتو از بیمارستان آوردیم،بعد یادم افتاد انگاری من زایمان کردم،پدرشوهرمم اونجا بود که یهو دو.دو.ل پسر بچه رو بوسید،هممون خشکمون زده بود که چرا این کارو کرد،پسربچه رو از مادرم گرفتم و بغلش کردم که لباس تنش کنم،دیگه از خواب پریدم.به نظرتون تعبیرش چیه؟؟

خوش اومدی عزیزدلم،ممنون که هستی،من وبابایی دیوونه‌تیم،جفتمونو گریه انداختی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تعبیرش اینکه ۷ سال پشت سر هم پسر میزایی،و ۷ سال بعدی دچار نازایی میشی 

شایدم برعکس!!!🤔🤔🤔

انشالله که خیره زایمان یعنی رهایی از غم

خیلی وقتا خوابهام‌ تعبیر میشه و یه جورایی خودمم می‌دونم کدوم خوابم تعبیر میشه،اینم از اونها بود ولی نمیدونم معنیش چیه

خیره ان‌شاالله

ببخشید عزیزم شما تو یه تاپیکی گفتین که فیزیک خوندین دخترم فیزیک الزهرا قبول شده  بازار کار د ...

الان پستتون رو دیدم،دیر به دیر میام نی‌نی سایت،نخونه بهتره،من ارشد فیزیک دارم،پوستم کنده شده تا تمومش کردم،بازار کارش افتضاحه،تو همه شهرها هم همینه،جوونیشو تلف میکنه