2777
2789
عنوان

یهو رها کردن و رفتن

433 بازدید | 8 پست

از نظر روانشناسی کسی میدونه‌ چرا دختر و پسرا یهو رها می کنن و میرن؟ حتی با اینکه اون رابطه رو میخواستن.

یهو ترک می کنن و دلیلش رو هم بپرسی میگن میخوام تنها باشم یا ذهنم مشغوله و نمیخوام حرف بزنم.

به نظر شخصی من طرف یه مدت زیادی دنبال بهانه هست رابطه رو ترک کنه، و با ذهنش درگیره، این درگیری اینقدر زیاد میشه که یه روز میزنه به سیم آخر و میره، یا اینکه میره که فکر کنه به پیدا کردن دلیل برای ماندن، در هر صورت اون رابطه دلچسبش نبوده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر شخصی من طرف یه مدت زیادی دنبال بهانه هست رابطه رو ترک کنه، و با ذهنش درگیره، این درگیری اینقد ...

درسته، این اتفاق برای دوس نزدیکم افتاده و طرف تا شب قبلش عالی بوده و خودش مدام صحبت می کرده بعد فرداش همه چی رو حذف کرده و رفته 

از نظر روانشناسی هر دختر وپسر ک باهمن‌بعد۴ ماه ب این پی میبرنک واقعا بهم علاقه دارن یا فقط ی عادت

بخاطر همین    اوایل  خیلی پر انرژی شروع میکنن ولی بعد  اون مدت   انرژی احساسی ک دارن تخلیه میشه و  قوه منطق ب کار میفته  اما در همین زمان عذاب وجدان هم ب سراغشون میاد  ک   تنهایی رو ترجیح میدن تا شاید ب خودشون بیاد ولی 

چند وقت  ک میگذره  برای نفر بعدی همین داستان تکرار میشه

باشه من ادم تلخیم  قهوه هم تلخه،ولی خیلیا معتادشن�
اگر رابطه شون عاطفی نباشه چطور؟

اگ رابطشون  عاطفی نباشه  اوایل قدرت تصور سازیشون زیاد بوده میخواستن  بعد مدتی این عاطفرو  ب وجود بیارن ک همون زمان  ی جنگ درونی داشتی بین عقل وقلب دارن ک  عقل فعال میشه و

ب این باور میرسی ک کیس مورد نظرشان  اونی نیست ک این می خاست  ادامه بده تا عاطفه شکل بگیره

باشه من ادم تلخیم  قهوه هم تلخه،ولی خیلیا معتادشن�