2777
2789
عنوان

تو زندگیم تاحالا انقدر خورد نشده بودم:(

| مشاهده متن کامل بحث + 1742 بازدید | 71 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای خدا عجب آدمایی، البته توهین به شما نباشه، بعضی نظافت چی ها خیلی پررو هستن. من تو بیمارستان زایمان کرده بودم ویلچر دادن دست نظافتچی که منو از بخش زایمان ببره بخش زنان. باور کن اینقد بد با من و همراهم که زنداداشم بود و یه خانم فرهنگی وبا شخصیته حرف زد که دلم میخاست خفش کنم. آخرش من طاقت نیاوردم گفتم تو انگار داری با برده خودت حرف میزنی. منو که رسوند بخش گفت شیرینی بده گفتم خیلی رفتار خوبی داشتی شیرینی هم میخای. بش ندادیم

واقعا متاسفم والله قلبم دردگرفت خیلی ناراحت شدم.شما به دل نگیرید و سعی کنید ببخشیدشون وبسپاریددست خداوکائنات وشک نکنیدکه بی پاسخ نخاهدماندوکائنات جواب خوبی برایش دارد.ببنیداگه گفتم ببخشیدچون خودتون درگیری ذهنی نداشته باشید.

رشته ای گر بُگسست میتوان وصلش نمود..لیکن گره اش در کاراست
یاد کُزت افتادم😭

ببخشید

😂😂😂😂😂😂😂

اسی معذرت میخوام از کامنت ایشون خندم گرف بمیرم برات

ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،.  اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن  ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن..  دردی که انسان را به سکوت وامیدارد،بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریادوامیدارد... انسانها به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم...!        

چقدر نفهم و بی شعور 

همه انسان‌ها و همه شغل‌ها محترم و شریفن

چطور به خودشون اجازه دادن اینطوری رفتار کنن ؟ 

وقتی همچین چیزایی رو میشنوم واقعا اعصابم بهم میریزه ! 😤

حقيقتا درسته متاسفانه ادمهايي ك خانواده تحصيلكره.و با پست بالا دارن اونايي ك من ديدم همه بي شخصيت و ...

چون مال حروم خوردن.سرمون تولاک خودمون بود خوردن جمع کردن شاخ شدن مطمئن باش جواب پس میدن

وای خدا عجب آدمایی، البته توهین به شما نباشه، بعضی نظافت چی ها خیلی پررو هستن. من تو بیمارستان زایما ...

دقیقاً منم یکی همینجوری پرید بهم😐 انتظار داشت بیمار خودش اتاق رو تمیز کنه طی بکشه 

اً

چه آدمای احمقی 

من هر کیو دیدم احترام زیادی برای همکارای شما قائل بودن  حواستون باشه دیگه 

هرگز 

با هیچ کس هم کلام نشید تا آرامش روانیتون حفظ بشه

سکولاریسم دین انسانیت است و من‌ نیز.....