2777
2789
عنوان

تو زندگیم تاحالا انقدر خورد نشده بودم:(

| مشاهده متن کامل بحث + 1742 بازدید | 71 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیتونی همین کار تو مدرسه پیدا کنی محیطش خیلی بهتره

اگه پیدا میکردم خیلی خوب میشد،یه مهدکودک رفتم ولی حقوقش ۳ تومن بود کارشم خیلی سخت بود پوشک باید عوض میکردم و بچه ها رو میبردم توالت میشستم بخاطر ۳ تومن😑

واقعا آدم های بی فرهنگی بودن. نمیدونم چرا حس میکنم از این جک و ج@نده ها بودن که بجز رسیدن به ظاهرشون کار دیگه از دستشون برنمیاد و مغزشون پوکه

سوالاتی که اینجا می پرسم همش مربوط به زندگی شخصی خودم نیست. پس دنبال کشف ارتباط بین تاپیک هام نباش.

واقعا چقدر بدم میاد از یه سری آدمایی که میان باشگاه ب اندامشون برسن 

میرن آرایشگاه به قیافشون برسن 

میرن بوتیک به سر و وضعشون برسن ولی ذره ای حاضر نیستن ب شعورشون برسن 

عزیزم جدای از بیشعوری اونا کارفرمای شمام خیلی بیشعوره 

بخدا من اگه حتی تو خیابون هم کسی رو ببینم آشغالی چیزی میندازه. رو زمین خجالت میشم 

بعضیا رو میبینم رسید عابر بانکشونو پرت میکنن رو زمین یا به بچشون یاد ندادن آشغال نریزه رو زمین 

انگار ملت موظفن دنبال اینا تمیز کنن 

من حتی رستوران هم اگه برم روم نیس کسی بیاد از جلوم ظرفمو ورداره ترجیحا خودم همه رو یکی میکنم میزارم گوشه میز 

خیلی زشته دیگرانو از بالا نگاه کنیم 

ناراحت نکن خودتو گلم 

شمام یه شغل داری که آبرومند زندگی کنی ببخشید همه میتونن راه های دیگه ای رو انتخاب کنن و خیلیم پولدارتر شما باشن ولی شما شرافت رو انتخاب کردی 

اینکه دیگران شغل شما رو چجور میبینن از بی عقلی خودشونه مشکل شما نیس 

الان خواستی همدردی کنی مثلا ؟؟

بگم اونا بیشعورن 

بگم اونا روانین

بگم بمیرم برای دلت

خوبه؟

شما چیکار به پست بقبه داری نظرتون رو بذارید برید

عجبا

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
باور کن اخلاق دکتر و پرستارا خیلی از اون بهتر بود. حالم ازش بهم خورد. 

😶 دقیقاً  جاهای دولتی که رسمی هستن همینه.یه بارم من پسرم ۱۴ماهش بود بستری شد بعد هوااا سرد رفتم پتو بگیرم از یکی از همین خدمه ها  در اتاق که مخصوص پتو برای همراه ها بود رو قفل کرد کلید رو گذاشت تو جیبش هرچیی گفتم یه پتو بده سردمه نداد بیشعور فرداش سرماخوردم 😐 

اً

حضرت علی داشته نماز میخونده یکی میاد یه سیب گندیده میزنه تو سرش و میخنده و فرار میکنه...تو راه میان بهش میگن میدونی کی بود.خلیفه بود آلان میان تو گونی میبرنت....طرف میترسه میره طرف خونه حضرت علی میبینه اومد بیرون و رقت نصف شب تو مسجد و شروع کرد نماز خوندن و مناجات...به خودش میگه داره نفرینم میکنه و بدبخت شدم.

تموم که میشه میره جلو و با گریه و التماس میگه ببخشید و غلط کردم و کلی با ترس و استرس

حضرت علی میبینه ترسیده بهش میگه،

نترس من فهمیدم همون اول تو بودی زدی الانم اومدم برات دعا کنم ...فکر کردی منو آوردی پایین با این کارت؟نه من رفتم بالا .خودتو آوردی پایین

عزیزم قربونت برم ناراحت نباش فقط رد شو

اگه پیدا میکردم خیلی خوب میشد،یه مهدکودک رفتم ولی حقوقش ۳ تومن بود کارشم خیلی سخت بود پوشک بای ...

ببین برو ارایشگاه های زنونه . اونجا خیلیا شاگرد میخوان مثلا اونایی که رنگ کارن دیدم همیشه یه نفر کنارشون هست که موهای مشتریارو بشوره یا براشون سشوار بکشه و ..... تو اینستا به پیج رنگ کار ها پیام بده بگو میخوام دستیار کمکی باشم