الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ای وای...گفتی خواهرت بدنم سست شد الهی به حق همین وقت عزیز صحیح و سالم برگرده پیشتون.واسشون پنج صلوا ...
مامانم فهمید دوس پسر داره با کمربند زدتش گف ک نمیزارم بری مدرسه صب پاشد منو مامانم رفتیم بیرون اون تنها موند خونه و تا ی ساعا برگشتیم دیدیم خودشو دار ده
آرام باش عزیزم.هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد..ما رفته ایم و الان سال ۱۴۹۷ است..🚶به تاپیک دعام سر بزنین امام جواد خیلییی حاجت میده.و توسل ب شهید علی جهانیاری و ابراهیم هادی عزیز🌸واسه حل شدن یه مشکل بزرگ تو زندگیم و سلامتی بهترین ادمای زندگیم یه صلوات مهمونم میکنین ممنونم.🌹
الهی بمیرم واست اسی خیلی حس بدیه.خاهر منم یبار سر ی موضوعی با شوهرش بحثش شده بود گزاشته بود از خونه رفته بود زنگزد گفت میخام خودمو بندازم تو کارون ما شهر دیگه پدر و برادرم اهواز تا صب هزار بار مردیم و زنده شدیم.خودمم یبار خودکشی کردم بعدش پشیمون شدم ولی
یادم نمیکنی و ز یادم نمیروی...یادت بخیر یار فراموش کار من🙂✌
هعی.منم خودکشی کردم ولی شوهرم برد بیمارستان بعد فرداش حالم بد شد نمیدونم از تاثیر قرصا بود یا چی سکته کرده بودم خفیف گردنم کج شد داشتم میمردم همون جا گفتم خدایا غلط کردم.ایشالا خدا خواهرتو شفا بده
یادم نمیکنی و ز یادم نمیروی...یادت بخیر یار فراموش کار من🙂✌