2777
2789
عنوان

خودکشی عزیز ترینم😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3233 بازدید | 85 پست

وای خدایاخواهش میکنم کمکش کن همونجور ک منوبرگردوندی خواهش میکنم خدایا🥺🙏🏽🙏🏽🙏🏽🙏🏽🙏🏽الهم صل علی محمدوال محمد وعجل فرجهم

منم۳۰تاقرص خوردمو همون لحظه افتادم دیگه وقتی چش واکردم بیمارستان بودم ومعدموشستشوداده بودن

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی سنش بالا بود نسبت به خواهرت عزیز دلم اصلا نگران نباش بد به دلت راه نده فوت کردن بستگی به سن هم ...

ی بار کامل رفته ولی باشوک برگردوندن الانم ای سیو هس همه چیش برگشته بجز مغزش ینی تا فردا میگن چی شده بعضیا میگن نیمع هوشیار فقط ب هوش نمیاد 

ای وای...گفتی خواهرت بدنم سست شد

الهی به حق همین وقت عزیز صحیح و سالم برگرده پیشتون.واسشون پنج صلوات میفرستم و یه ایت الکرسی

اگر ناراحت نمیشین دلیلشو میگین

آرام باش عزیزم.هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد..ما رفته ایم و الان سال ۱۴۹۷ است..🚶به تاپیک دعام سر بزنین امام جواد خیلییی حاجت میده.و توسل ب شهید علی جهانیاری و ابراهیم هادی عزیز🌸واسه حل شدن یه مشکل بزرگ تو زندگیم و سلامتی بهترین ادمای زندگیم یه صلوات مهمونم میکنین ممنونم.🌹

الهی که خدا برگردونه خواهرت رو ویه فرصت دوباره بهش بده🥀

و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁
ی بار کامل رفته ولی باشوک برگردوندن الانم ای سیو هس همه چیش برگشته بجز مغزش ینی تا فردا میگن چی شده ...

صبر کنید دعا کنید براش

الان فقط دعای شما میتونه نجاتش بده

ولی اینکه بردنش ای سیو امید زیادیه شکر خدا

چون اون دوست من رو بخش نگه داشتن فقط

دعا کن

خیلی براش دعا کن چون دکترا الان منتظرشن فقط خودش باید تلاش کنه که برگرده

چون بدنش در حالت نباتی شوک هستش

خدای زیبای من🌚💕