2777
2789
عنوان

خانومای تبریزی

| مشاهده متن کامل بحث + 827 بازدید | 25 پست
شهر تبریز نیستم بفرما

از خود تبریز می‌خوام

روزهای زیادی گذشته تا فهمیدم همیشه اونی که میخوای نمیشه زندگی بازی های زیادی سر آدم میاره که شاید ی روزی حتی فکرشم نمی‌کردی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آهان شرمنده من قاشلاریمنان راضیم😁

شکرررر

روزهای زیادی گذشته تا فهمیدم همیشه اونی که میخوای نمیشه زندگی بازی های زیادی سر آدم میاره که شاید ی روزی حتی فکرشم نمی‌کردی 
هانسی سالن دا ایشلیسن جانم

سالن خانم نیک نیا تو ولیعصر بهترین فیبروز کار هست اسمش شیوا

من تبریزم راستش چون سال پیش باردار بودم و کرونا هم بود نمیرفتم ارایشگاه میترسیدم یوقت مریص بشم بچه ام چیزیش بشه و مجبور بودم خودم تو خونه ابروهامو تمیز کنم اما خب چون بلد نبودم زدم خرابشون کردم ! قصد داشتم فیبروز کنم ولی راستش اطلاعات چندانی ندارم و میترسم بدتر ازین بشه , میشه یه توضیحی یدی که چجوریاس و ترمیم اینا چند وقت یبار لازمه یا اصلا دوامش چقدره؟

من تبریزم راستش چون سال پیش باردار بودم و کرونا هم بود نمیرفتم ارایشگاه میترسیدم یوقت مریص بشم بچه ا ...

عزیزم فیبروز ی عین تار مو کشیده میشه ی هفته بعد این که انجام دادی زخمش ریخت کاملا طبیعی دیده میشه خیلی فرق داره با تاتو و سایه اینا اصلا تابلو نیس دفه اول که انجام دادی ترمیم اول ی ماه بعد هس بعد از اون هر شش ماه الی یک سال میری ترمیم بستگی ب پوستت داره که چقدر نگه داره و دیر تر کمرنگ بشه البته کامل پاک نمیشه ها فقط کمرنگ میشه من پیش خانومی که یادگرفتم بهترین فیبروز کار تبریز هستن بخوای پیجشو میدم میبینی چقدر کارش ظریف و قشنگع موادشم خارجی و درجه یک هس و پخش نمیشه خودشون بیشتر از ی میلیون میگیرن برا انجامش اما من چون می‌خوام مشتری جمع کنم فعلا پول مواد میگیرم 400

من تبریزم راستش چون سال پیش باردار بودم و کرونا هم بود نمیرفتم ارایشگاه میترسیدم یوقت مریص بشم بچه ا ...

زیر نظر استادم کار میکنم با همون مواد استادم با همون ظرافت 

عزیزم فیبروز ی عین تار مو کشیده میشه ی هفته بعد این که انجام دادی زخمش ریخت کاملا طبیعی دیده میشه خی ...

چه خوب , یه چند روزی فرصت ندارم هفته بعد اگه تونستم بیام بهتون پیام میدم هماهنگ بشیم عزیزم 

چه خوب , یه چند روزی فرصت ندارم هفته بعد اگه تونستم بیام بهتون پیام میدم هماهنگ بشیم عزیزم 

باشه عزیزم همینجا بهم پیام بدی شماره میدم هماهنگ بشیم