2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا قرض و وام زیاد باهامون اژانس پیش خونمون پس انداز ام نداریم خوراکیامون تموم شده بود بهش نگفتم گفتم ظهر میریم خونه مامانم اینا از اونجا غذا موند مامانم میده برا شبمون چن روز بزار پول جمع کنه البته ب اون نگغتم فکر خودم بود 

اونم خودش میومد دوست داشت

امروز زود از باشگاه اومدم چون صب صبحانه نخورده بود گفتم تخم مرغ و گوجه ای درس میکنم دیگ اومدیم خونه اومد دنبالم گفتم امروز تمرینم زیاد بود بخاطر ط اومدم چیزی درس کنم کرد حرف زدن منت میزاری کثافت نمیومدی منم قهر کردم گغنم مگ چی گفتم دیگ گیر داد چرا گاز خرابع ط گاز و خراب کردی گفتم چن روز خرابه نگفتم بهت هی ناراحت نشی زد ط سرم منم فش دادم و گفتم نمیمونم میرم چن تا دیگ بهم زد ب زور اماده شو بریم داداگاع دادخواست داد گذاشتم خونه

کلا قرض و وام زیاد باهامون اژانس پیش خونمون پس انداز ام نداریم خوراکیامون تموم شده بود بهش نگفتم گفت ...

اگه داد خواست طلاق داده حتمن یا با کسی ریخته رو هم 

یا کلن علاقه ب زندگی با شما نداره ک انقدر بهانه میاره

اگه داد خواست طلاق داده حتمن یا با کسی ریخته رو هم  یا کلن علاقه ب زندگی با شما نداره ک انقدر ...

ایییی خدااا کاش میمردم باشگاه نمیرفتم وظیفمو انجام میدادم گشنش بود 

امروز زود از باشگاه اومدم چون صب صبحانه نخورده بود گفتم تخم مرغ و گوجه ای درس میکنم دیگ اومدیم خونه ...

این سرش جای دیگه گرمه 

وگرنه ادم اونم مرد جماعت که مثل ما احساسب نیست با یه دعوا بگ طلاق 

مگه اینکه بخواد حال تو رو بگیره ببخشی وای یه جورایی تو رو بار بیاره با تهدید 

مهری ات چقدره؟

ایییی خدااا کاش میمردم باشگاه نمیرفتم وظیفمو انجام میدادم گشنش بود 

عزیزم بدت نیاد وقتی خونت چیزی برا خوردن نداری 

باشگاه  چ واجبه اخه 

اگ قصد لاغریه  بخدا میشه تو خونه هم ورزش کرد لاغر کرد

شرایط زندگی  عفت کلام برام نذاشته   
عزیزم بدت نیاد وقتی خونت چیزی برا خوردن نداری  باشگاه  چ واجبه اخه  اگ قصد لاغریه&n ...

هی زود ثبت نام کردم الا دو روزه میرم خو گفتم ب جا این پنصد هزار جمع کرده بگم مرغ یا چیزی بیار بزار ی قرض باهاش بدیم