2777
2789
عنوان

ناخن کروم

128 بازدید | 30 پست

خانماا من ناخونمو کاشت ژل کردم

حالا خواستم برای ترمیم کروم بزنم دقیقا فردای روزی که کردم ناخن شصتم یکمی کرومش رفت و بیس زیرش مشخص بود حالا گفتم شاید خورده جایی در صورتی که من خیلی آدم ارومیم و کاری هم تو خونه نمیکنم

بعد یه مدت تموم انگشتام لب پر شد کروم جوری که تو ده روز انگار موش کروم ناخونا رو جوییده و ناخنم زشت شد

خواستم درست کنم روش لاک زدم

حالا لاکا چسبیدن به کروم پاک نمیشن 

یکیو سعی کردم خراش بدم 

کرومشم باهاش اومد

الان این که کروم اینطوری شده لب پز شده طبیعیه؟

من چیکار باید کنم

کروم خیلی خیلی مراقبت میخواد 

من یکبار زدم چون کار خونه انجام میدم خیلی زود خراب شد و رفتم ترمیم سر دوهفته

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کروم خیلی خیلی مراقبت میخواد من یکبار زدم چون کار خونه انجام میدم خیلی زود خراب شد و رفتم ترمیم سر د ...

آخه من اصلا کار خونه انجام نمیدم 

یعنی هیچی بلند نمیکنم و این خراب شده باورم نمیشه خیلی زشت شدهه

آخه من اصلا کار خونه انجام نمیدم یعنی هیچی بلند نمیکنم و این خراب شده باورم نمیشه خیلی زشت شدهه

برو ترمیم چاره ای نیست قشنگ خانم 😍

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

قربونت برممیرم ریموو دلم برای ناخونای خودم تنگ شده 😆

اذیت میشی ریمو نکن