2777
2789
عنوان

تو لب تاب برادر شوهرم عکسای عروسی شوهرمو دیدم:))))))

| مشاهده متن کامل بحث + 7195 بازدید | 147 پست
حق داری  ولی سعی کن بیشتر شوهرتو جذب خودت کنی تا فقط ب تو توجه کنه و گذشتشو فراموش

همچین چیزی متاسفانه ممکن نیس 

شاید دیگه حرفی ازش نزنه و ب زندگی فعلیش ادامه بده

ولی فراموش نمیشه 

مگه میشه ادم داغ عزیز رو فراموش کنه ؟ ولی خب باهاش کنار میاد کم کم

اره می‌دونه خیلی آدم خوبیه خیلی ولی من خودم عذاب وجدان دارم با اینکه چند ساله جدا شده همش تلاش میکنم ...

عریزم الان خیلیا هستن که قضیه بکارت براشون مهم نیست این حرفو نزن که اگه این آقا بره دیگه نمیتونی ازدواج کنی...من مطمئنم اگه این آقام هم نشد موقعیت های خیلی بهتری سر راهت قرار میگیره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب در مورد اون قضیه به روت نیاورده  جیزی نگفت دیگه

رفت دانشگاه خوب شد دیگه زن گرفته با من کاری ندارم اون موقع ها فقط من جلو دستش بودم

من نابود شدم اون حالش خیلی خوبه هیچوقتم به روی خودش نمیاره

من به مردم این شهر میخندم که چقدر درگیر این زندگی شدن...
عریزم الان خیلیا هستن که قضیه بکارت براشون مهم نیست این حرفو نزن که اگه این آقا بره دیگه نمیتونی ازد ...

بکارت به کنار بابای معلولم چی؟ عمه خودم پسر همسن خودم داره تو چشم من زل زده میگه داداشت که ازدواج کرده هر کی تورو بگیره بابات میفته گردن اون

همچین چیزی متاسفانه ممکن نیس  شاید دیگه حرفی ازش نزنه و ب زندگی فعلیش ادامه بده ولی فراموش نم ...

دقیقا منم خودمو میزارم جاش میبینم فراموش که نمیشه کرد فقط میشه زندگی کرد...

هیچ حرفی ام ازش نزده تاحالا ولی همین که میره سرخاک معلومه هنوز دوسش داره و بهش فکر میکنه....

اره می‌دونه خیلی آدم خوبیه خیلی ولی من خودم عذاب وجدان دارم با اینکه چند ساله جدا شده همش تلاش میکنم ...

واسه چی عذاب وجدان داری برگرده بازم با زنش ازدواج کنه خودشو بدبخت کنه با هم نساختن جدا شدن دیگ

چرا برم کهنه شور بچه اون طرف بشم

خب عزیز چنین پیشنهادی شد قبول نکن 

نه اینکه ناراحت بشی بگی مثلا چرا چنین اجازه ای به خودش داده که ازم خواستگاری کنه خودخوری کنی

نه اینکه طرف رو بی احترام کنی و بهش برگردی 

اذیت نمیشی این سوالارو میپرسن و جواب میدی🥺؟

یه آدمی که توی تصادف چشمشو از دست میده مجبوره زندگی کنه و در مورد اینکه چرا نابینا شده به بقیه توضیح بده

خودکشی کردم و از خونه فرار کردم و همه این کارا ولی فهمیدم باید زندگی کنم و چاره ای نیست

عریزم الان خیلیا هستن که قضیه بکارت براشون مهم نیست این حرفو نزن که اگه این آقا بره دیگه نمیتونی ازد ...

واقع بین باشیم 

اگه کسی ای قضیه رو بدونه و قبول کنه حرف شما درست 

اما وقتی بگه بعید میدونم خیلی ها قبول کنند 

یه آدمی که توی تصادف چشمشو از دست میده مجبوره زندگی کنه و در مورد اینکه چرا نابینا شده به بقیه توضیح ...

متاسفم عزیزم

امیدوارم خوشبخت بشی

ولی شما روح و روانت آسیب دیده،اگه تونستی حتما پیش مشاور برو ،بهت خیلی کمک می‌کنه🌹

خب عزیز چنین پیشنهادی شد قبول نکن  نه اینکه ناراحت بشی بگی مثلا چرا چنین اجازه ای به خودش د ...

خوب حق دارم باید طرف حدشو بدون

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم