2777
2789
عنوان

تو لب تاب برادر شوهرم عکسای عروسی شوهرمو دیدم:))))))

| مشاهده متن کامل بحث + 7195 بازدید | 147 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله

خب چرا همچین کاری کردی فضولی نیستا فقط میخام بدونم چی باعث میشه همچین اتفاقی بیوفته

❌❌❌❌❌❌نی نی من پس کی میخواهی بیای تو دلم خیلی به بودنت نیاز داریم منو بابا  مهربونا میشه برام دعا کنید 😔😔
خوب ب عواقبش فکر کردی؟ خیلی سخته

من بچه دارنمیشم با اینحالم حاضرنیستم تن به چنین ازدواجی بدم طرف اگه ازمم خواستگاری کنه فحش بارونش می کنم

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 
این اشتباه و نکن

مجبورم خواستگار استاد دانشگاه هم داشتم خواستگار فرمانده داشتم خوشگل نیستم ولی خیلی موقعیت های بهتری داشتم که نتونستم بله بگم

من به مردم این شهر میخندم که چقدر درگیر این زندگی شدن...
سرخاکش که میره...اوایل خیلی برام سخت شد ولی کم کم کنار اومدم  الانم که عکس اون خانومو دیدم اصل ...

دلتو مهربون کن عزیزم مهم اینه همسرت الان همسر شماس 

اون خانمم فوت شده قسمت هم نبودن

نگران‌نباش..!خدایی‌ که‌ آمار تک‌تک‌ برگای‌ عالم‌ و‌ دارهازاحوال‌ توهم‌ خبر داره..:)))🙃🌿
خب چرا همچین کاری کردی فضولی نیستا فقط میخام بدونم چی باعث میشه همچین اتفاقی بیوفته

شرایط و موقعیتش خیلی خوب بود و اینکه وقتی اومدن خواستگاریم اصلا این مسئله برام مطرح نبود 

بیشتر برام معیارام مهم بود که داشتن...

سرخاکش که میره...اوایل خیلی برام سخت شد ولی کم کم کنار اومدم  الانم که عکس اون خانومو دیدم اصل ...

عزیز حساس نباش 

چون اون طرف به رحمت خدا رفته 

اگه جدا شده بودن خب انتخاب خودشون بود و حتی ممکن بود متنفر هم باشن 

اما چون ایشون به رحمت خدا رفته دیگه این جدایی انتخاب خودشون نبوده و شاید هم رو دوست داشتن 

شما هم برای اون خانم و کلا برای هر کی دستش از دنیا کوتاهه فاتحه بده چون دستشون نمیرسه برای خودشون اعمالی بفرستن خودت هم ثواب میکنی 

سعی کن همسر خوبی برای همسرت باشی تا قلبش تصاحب کنی 

بعد هم میگن خاک سرد ... بعد یه مدت بخواد هم نمیتونه مثل قبل دوستش داشته باشه 

مجبورم خواستگار استاد دانشگاه هم داشتم خواستگار فرمانده داشتم خوشگل نیستم ولی خیلی موقعیت های بهتری ...

خب چرااااا

❌❌❌❌❌❌نی نی من پس کی میخواهی بیای تو دلم خیلی به بودنت نیاز داریم منو بابا  مهربونا میشه برام دعا کنید 😔😔