2777
2789
عنوان

خانمای خیانت دیده بیاید قبول کنیم که همه مون…

| مشاهده متن کامل بحث + 1810 بازدید | 67 پست
پس اگر اون مقصره  چرا من دارم عذاب میکشم؟؟؟چرا بچم داره عذاب میکشه؟؟؟ و اونم با عشقش الان ماه ...

معلومه اون مقصره تو نخواستی اینشکلی باشی 

هر چند از نظر من هیچ کس زشت نیست. 

خدا بزرگه الان همه تو زندگیشون مشکل دارن هیچ اتیشی بدون دود نیست اونا هم جواب دل شکسته تورو میدن خدا هم پاداش صبرو دل شکستگی تورو میده 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

معلومه اون مقصره تو نخواستی اینشکلی باشی  هر چند از نظر من هیچ کس زشت نیست.  خدا بزرگه ا ...

اینا همش شعاره

هرکی بتونه و عرضه اش رو داشته باشه و عاقل باشه به هرچی دوست داره میرسه

کارما و عدالت و ،…همه اش کشکه

اینهمه باعث و بانی گرونی ها و مشکلات مملکت رو نفرین میکنیم،چه بلایی سرشون اومده؟؟؟؟روز به روز هم گردن کلفت تر

اینا همش شعاره هرکی بتونه و عرضه اش رو داشته باشه و عاقل باشه به هرچی دوست داره میرسه کارما و عدال ...

شما الان ناراحتی حق هم داری عزیزم من نمیتونم شمارو قضاوت کنم ولی از قدیم گفتن نفرین برمیگرده به ادم هر چی انرژی منفی بدی برمیگرده به خودت بخدا دلت و صاف کن به خدا نزدیگتر شو 

امروز دیدم پشت یه ماشین نوشته بود بر چشم خوب رحمت خدایی به دلم نشست این جمله و ارزو کردم همیشه بی خطر باشه در صورتی که بیشتر پشت ماشینا مینوشتن بر چشم بد لعنت و واقعا ادم حس بدی میگیره از این جمله خوب فکر کن دلتو صاف کن و شکر گزار باش برای هر چیزی که دلری حتی اگه هزار تومن داری خداروشکر کن 

پس اگر اون مقصره  چرا من دارم عذاب میکشم؟؟؟چرا بچم داره عذاب میکشه؟؟؟ و اونم با عشقش الان ماه ...

دقیقا واسه همین داری عذاب میکشی چون تو خودت دلیل کوتاهی نمی‌بینی 

می‌شینی میگی من چه کمی براش گذاشتم ،ناهار شامش آماده خونه ش مرتب ، بچه شو بزرگ کردم چرا من باید تنها بمونم 

دقیقا خودت هم جواب خودتو دادی

یکم به خودت اعتماد کن 

خودتو دست کم نگیر 

عدالت هم هست ، مطمعن باش چوبشو میخوره

مردی که خانوم خونه شو ول کنه بره با غریبه ، فردا پس فردا همونم ول می‌کنه هیچ خودش بدترشو میخوره

زیاد با حرفات موافق نیستم.تعریف از خودم نباشه تو کل فامیل شوهرم من از همشون خوشگلترم اونوقت شوهرم با دخترداییش که واقعا هم از لحاظ قیافه و هم از لحاظ هیکل خییییییییییلی زشت و بی ریخته بهم خیانت کرد.