2777
2789
عنوان

خانمای خیانت دیده بیاید قبول کنیم که همه مون…

| مشاهده متن کامل بحث + 1810 بازدید | 67 پست
مشکل از شوهر شماست در درجه اول ،جوری رفتار میکنه که اعتماد به نفستون داغون شده

من خیلی به خودم میرسم هر روز به خاطر دل خودم آرایش میکنم ولی بازم خانمهای خوشگل رو میبینم میگم اینا کجا و من کجا

.
میگه من میتونم ۴ تا زن بگیرم ولی تو که نمیتونی

این چه ربطی داره واقعا حرصم میگیره باورش برام سخته یه مرد انقدر بی فکر باشه که همچین حرفی به زنش بزنه 

من جای شما بود یه قبر تو دلم میکندم و برای همیشه چالش میکردم و ندید میگرفتمش کلا 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خیلی به خودم میرسم هر روز به خاطر دل خودم آرایش میکنم ولی بازم خانمهای خوشگل رو میبینم میگم اینا ...

پس خودت مقصری تو حتی تو دلت هم این حس و داشته باشی اینو منتقل میکنی به شوهرت چون اعتماد بنفس نداری

محکم باش همه که زیبا نیستن خیلیا معمولیه قیافشون ولی خدای اعتماد بنفس ادم کیف میکنه فقط باهاشون حرف بزنه منم میبینم خانومایی که کلی عمل زیبایی انجام دادن و حتی خیلی ها خدادادی زیبا هستن ولی هیچ وقت نگفتم من کجا و اون کجا چون خودمو دوست دارم حتی اگه چهره زیبایی نداشته باشم 

معلومه که حقیقت نیست و همه هم نمیپذرن  مردا یه عده شون بیشعورن و ادم نیستن قرار نیست که مقصرش ...

پس اگر اون مقصره 

چرا من دارم عذاب میکشم؟؟؟چرا بچم داره عذاب میکشه؟؟؟

و اونم با عشقش الان ماه عسل بره؟؟؟؟

شما به این میگین عدالت؟؟؟؟

بیشعوری،؟؟؟؟

اون عاقل بود

من ساده و احمق و بدبخت

خدا بین بنده هاش همیشه فرق گذاشته یکی مثل من تو بدبختی غرق شده یکی هم تو‌اسایش. و خوشبختی

عزیزم اینجوری نگو

همچین آشغالی همون بهتر که با پای خودش از زندگیت بره

بمیرم واسه دل شکسته ت

از حضرت فاطمه بخواه برات مادری کنه آرامت کنه

یه حرف قشنگ تو، ممکنه روز یه نفر رو بسازه.🥰
پس زندگی کن حالشو ببر و خوشحال باش که یه ادم مزخرف از زندگیت رفته بیرون خیلیا هستن شوهرشون خیانت میک ...

چه حالی؟؟؟جه خوشحالی؟؟؟

من نمیخواستم طلاق بگیرم

ولی اون عنتر خانم شرط گذاشته بود که باید من رو طلاق بده و حضانت بچه رو هم بده به من 

الان یه بدبخت مثل من با یه بچه

چه لذتی میتونه ببره؟؟؟از صبح تا شب سگ دو بزنم برای دو قرون که از گشنگی نمیریم

ای بابا شانس و طالعت خوب نبود

یه زنهای زشت و بی هنری دارن راحت و بی دغدغه زندگیشونو میکنن بعد تو به خودت انگ میزنی که بیشرفی شوهرسابقتو توجیه کنی

شما یه خوشبختی و آسایش از روزگار طلبکارید انشاالله بزودی طلبتونو میگیرید

بیخیال حرفایی که تو دلم جامونده.....
من خیلی به خودم میرسم هر روز به خاطر دل خودم آرایش میکنم ولی بازم خانمهای خوشگل رو میبینم میگم اینا ...

چون اعتماد به نفست پایینه گلم چون همسرتون جای تعریف کردن از شما از دیگران تعریف میکنه والا مطمئنم که شما پایین تر از دیگران نیستی هرکس یه جور منحصر به فرده و هیچ کس پرفکت نیست،وقتی خودت اعتماد به نفس داشته باشی دیگران هم شما رو زیبا میبینن واقعا اینو تجربه کردم تاثیر داره ،من به خودم میرسم ولی گاهی میشه حتی با کسی که دوستم (ازدواج نکردم هنوز) بدون آرایش و میکاپ ویدیو کال میکنم😂 قبلا اگر میمردم این کارو نمیکردم ولی باور کن از وقتی روی خودم کار کردم مدام این جمله چقدر خوب شدی رو میشنوم حتی تو ویدیو کال با اون قیافه😂😂😂 مدام بهم میگه همیشه سرتو بالا بگیر و اعتماد  بنفس داشته باش