یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من خیلی به خودم میرسم هر روز به خاطر دل خودم آرایش میکنم ولی بازم خانمهای خوشگل رو میبینم میگم اینا ...
پس خودت مقصری تو حتی تو دلت هم این حس و داشته باشی اینو منتقل میکنی به شوهرت چون اعتماد بنفس نداری
محکم باش همه که زیبا نیستن خیلیا معمولیه قیافشون ولی خدای اعتماد بنفس ادم کیف میکنه فقط باهاشون حرف بزنه منم میبینم خانومایی که کلی عمل زیبایی انجام دادن و حتی خیلی ها خدادادی زیبا هستن ولی هیچ وقت نگفتم من کجا و اون کجا چون خودمو دوست دارم حتی اگه چهره زیبایی نداشته باشم
من خیلی به خودم میرسم هر روز به خاطر دل خودم آرایش میکنم ولی بازم خانمهای خوشگل رو میبینم میگم اینا ...
چون اعتماد به نفست پایینه گلم چون همسرتون جای تعریف کردن از شما از دیگران تعریف میکنه والا مطمئنم که شما پایین تر از دیگران نیستی هرکس یه جور منحصر به فرده و هیچ کس پرفکت نیست،وقتی خودت اعتماد به نفس داشته باشی دیگران هم شما رو زیبا میبینن واقعا اینو تجربه کردم تاثیر داره ،من به خودم میرسم ولی گاهی میشه حتی با کسی که دوستم (ازدواج نکردم هنوز) بدون آرایش و میکاپ ویدیو کال میکنم😂 قبلا اگر میمردم این کارو نمیکردم ولی باور کن از وقتی روی خودم کار کردم مدام این جمله چقدر خوب شدی رو میشنوم حتی تو ویدیو کال با اون قیافه😂😂😂 مدام بهم میگه همیشه سرتو بالا بگیر و اعتماد بنفس داشته باش