2777
2789
عنوان

میخام به خودم برسم

783 بازدید | 54 پست

تازه عروسم خیر سرم 

لباس و اینا زیاد میخرما ولی بی سلیقم .ولی ارایشی بهداشتی هیچی ندارم .نه یه نرم کننده مو دارم نه لوسیون هیچی .کاشت ناخن انجام نمیدم دوس ندارم .لیزرم میرم ولی موهای بدنم هورمونی هستش جواب نمیده .شوهرم دست و دلبازه میگه به خودت برس .منم دوس دارم به بدنم برسم چی بخرم خوبه؟؟؟

لوسیون چی بخرم ادکلن چه مارکی بخرم؟؟چون میگرن دارم هر مارکی نمیشه بزنم 

کرم پودرچی بخرم؟؟

این کاربری دست دو نفر بوده 🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بی بی کرم نو اکنه ا داروخونه بگیر

چندتا رژ نود هم بگیر

پالت رژگونه هم خیلی تاثیر داره

موهات ارایشگاه لایت یا بلوند کامل کن

ادکلنم بلک اوپیوم خوبه گود گرل

بدنسازی هم برو

فیلر ژل اینام خواستی یزن

فیشیالم برو هرماه

د روتین پوستی هم بگیر

اصلا عمل اینا لازم نیست 

یه اسپری بخر که سرتو درد نیاره 

مام زیر بغل 

یه نرم کننده مو 

یه ماسک مو برای بعد حموم موهاتم خوشبو میکنه 

یه ریمل و پالت سایه و مداد چشم مشکی و رژ لبی که بهت بیاد و رژ گونه و اگه دوس داری لبات برق بزنه لیپ گلاس یا بالم لب 

یه لوسیون بدن هم بخر 

اگرم میخای موهات نرم و عالی بشه دوساعت قبل حموم به موهات اب برنج بزن بزار بمونه

دلم میخاد کلی لوسیون سرم مو صورت بخرم ادکلن ندارم اصلا اسپری ندارم

برو یک کلینیک تخصصی پوست هم برافشیال و لیزر هم بهت میگن با توجه به نوع پوستت چه محصولاتی بخری 

باشگاه هم‌ برو که خوش اندامم بشی

مژه ریسه ای خودت بگذار موقت هرموقع بخوای میتونی در بیاری مژه هات نمیریزه ناخن بکار رو یه آزمایش هورمون بده هورمون هات تنظیم کن فیلر بزن از پیترنست تیپ های مختلف رو یاد بگیر لوسیون بدن وازلین خوبه واسه ادکلن برو عطر فروشی بگو میگرن داری اونا بهتر راهنمایی میکنن کرمپودر اگه هزنیه اشو داری کرمپودر خیلی خوب میخوای نارس بخر استی لودر و میبلین هم خوبه اگه واسه استفاده روزانه میخوای ضدافتاب های رنگی خوبن و سی سی کرم یا بی بی کرم هم خوبه من فارماسی پیشنهاد میکنم

مژه ریسه ای خودت بگذار موقت هرموقع بخوای میتونی در بیاری مژه هات نمیریزه ناخن بکار رو یه آزمایش هورم ...

مرررسی عزیزم مژه ریسه ای چقدره هزینش

این کاربری دست دو نفر بوده 🌹