2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم میخوام،خیلی لازم دارم

زن بودن واقعاخیلی سخته،،خسته م ازاین همه صبوری وبه جایی نرسیدن....به امیدروزی که زندگیم خوب بشه..خسته م ازاین زندگی وبیهوده زندگی کردن..کاش خداماروهم میدید...چراوقتی دوروزخوشحالم بعدش بایدتاچن روز ناراحتی بکشم...خدایایه کمی خیال راحت میخواممم...من ارزوم بهترشدن زندگیمه وارزوی همسرم مُردن من..خودمم ارزومه ها ولی واسه بچه هام فعلاازاین آرزوم دست کشیدم😄😄😄راستی شدیدابه این جمله که میگه خنده رامعنی سرمستی مدان،انکه میخنددغمش بی انتهاست معتقدم....راستی لطفابادلهای پاکتون واسه بهترشدن زندگیم  دعاکنین
عزیزم تو تل بهم پیام بده  @leila_omid

تل ندارم

زن بودن واقعاخیلی سخته،،خسته م ازاین همه صبوری وبه جایی نرسیدن....به امیدروزی که زندگیم خوب بشه..خسته م ازاین زندگی وبیهوده زندگی کردن..کاش خداماروهم میدید...چراوقتی دوروزخوشحالم بعدش بایدتاچن روز ناراحتی بکشم...خدایایه کمی خیال راحت میخواممم...من ارزوم بهترشدن زندگیمه وارزوی همسرم مُردن من..خودمم ارزومه ها ولی واسه بچه هام فعلاازاین آرزوم دست کشیدم😄😄😄راستی شدیدابه این جمله که میگه خنده رامعنی سرمستی مدان،انکه میخنددغمش بی انتهاست معتقدم....راستی لطفابادلهای پاکتون واسه بهترشدن زندگیم  دعاکنین
تل ندارم

عزیزم کار ما دوخت و فروش سرویس آشپزخانه و ست سیسمونی و کیف ساحلی هست 

کار فروشنده های ما تبلیغ و دریافت سفارش هست که به ازای هر ثبت سفارش ۱۵درصد کل مبلغ به عنوان دستمزد بهشون تعلق میگیره و درامد ماهیانه هر فروشنده بستگی به میزان ثبت سفارشش هست 

و متغیر هستش 

مثلابرای فروش ۱۰عدد کیف ساحلی ۳۰۰هزار دستمزد دریافت میکنند و به همین‌روال 

و اینم بگم فقط با یبار تبلیغ به درامد نمیرسید تداوم میخواد و هوش،اجتماعی 

میتونین از طریق پیامرسان های مختلف و یا معرفی به دوست و آشناهاتون این کار رو انجام بدید

عزیزم کار ما دوخت و فروش سرویس آشپزخانه و ست سیسمونی و کیف ساحلی هست  کار فروشنده های ما تبلیغ ...

شماکجایی هستین؟؟