2777
2789
عنوان

عمل ابدو مینو پلاستی و لیپو

| مشاهده متن کامل بحث + 9699 بازدید | 74 پست
با مشورت پزشک این کارو کردم. ولی اشتباه کردم ب طور کلی 

من پیج یه پزشکو دارم هروز عمل ابدو لیپو همه کاری روی بدن انجام میده و لایو استوری می‌ذاره از بیماراش اونوقت خون ازشون نمیاد ....واقعاچطورممکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خطر آمبولي داره؟

بله خطر آمبولی داره. غیر از اون خطر اینکه اصلا نتیجه عمل طوری باشه که بازم ترمیم بخاد هم هست. خود کم خونی که از عمل ایجاد میشه خودش خطرناکه. و اینکه ممکنه به اعصاب قسمت‌های تحت عمل آسیب بزنه. من اینا رو از دکتر پرسیدم گفتن نگرانی نداره ولی بعد از عمل همه اینا رو با پوست و خونم حس کردم. و خواستم واقعیت و با همه در میان بگذارم تا جون ما آدما بازیچه دست دیگران نشه

Ta khoda hast dalili baraie naomidi nist.
من پیج یه پزشکو دارم هروز عمل ابدو لیپو همه کاری روی بدن انجام میده و لایو استوری می‌ذاره از بیماراش ...

عزیزم اون قسمت خونریزی رو نشون ما نمیدن. من اصلا هستم تا واقعیت و بگم بدونید. نه چیزی که خودشون دوست دارن نشون بدن

عزیزم اون قسمت خونریزی رو نشون ما نمیدن. من اصلا هستم تا واقعیت و بگم بدونید. نه چیزی که خودشون دوست ...

ممنون عزیزم.اصلا یکی رو میارن شکمشوبرمیدارن پهلوهارو برمیدارند کمر فوق العاده باریک میکنن با باسن خیلی بزرگ من که میبینمشون دلم میخواد 

خب ورزش میکردید...  قبل از عمل سزارین وزنتون بالا بود؟  اخه میگید  پوستتون جمع نشد ...

نه عزیزم وزنم خیلی بالا نبود. بعد دو تا زایمان مقداری اضافه وزن داشتم. ورزش هم کردم ولی خوب پوستی که بعد سزارین شل میشه با ورزش هم جمع نمیشه. و حتی با رژیم. 

ببخشید یه سوال دیگه ساکشن که کردید چربی های اضافشو زدید به باسنتون یانه

نه عزیزم من تزریق نکردم. ولی ی خانمی هم اتاقی من بودن و تزریق داشتن، درد خیلی بدی داشتن و دائم میگفتن فلج شدم. سر شدم. بی حس شدم.... 

عزیزم چقدر من توفکر پیگر تراشی بودم . پس نکنم؟

نه گلم نکن. باور کن نمیارزه. و در قبالش چیزایی که میدی، خیلی زیاده. اصلا همین ترس زنده موندن و نموندن خودش یک داستان پرماجراست

ممنون عزیزم.اصلا یکی رو میارن شکمشوبرمیدارن پهلوهارو برمیدارند کمر فوق العاده باریک میکنن با باسن خی ...

خوب همبن چیزا داره ما خانها رو گول میزنه. دکتر خودم و دکتر خانم بغلی تو اتاقم توی بیمارستان، هر دو چاق بودن و خودشون نیاز ب پیکرتراشی داشتن ولی چون از عاقبتش خبر دارن سمتش نمیرن