2777
2789
عنوان

عمل ابدو مینو پلاستی و لیپو

| مشاهده متن کامل بحث + 9711 بازدید | 74 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگ هر چیزی ی قیمتی داره نمیشه خیلی راحت خوش هیکلی و بدست اورد  کسیم ک ورزش میکنه بارها اسیب میبینه  درد میکشه و درطول سالها نتیجه میگیره   . درسته دردداری ولی انسان درد و فراموش میکنه  بعدا وقتی خوب شدی میبینی ارزششو داشت

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   

من اصلا کم خونی نداشتم و بماند ک چند واحد خون گرفتم. چ توی اتاق عمل چ بیرون اتاق. حجم خونی ک دائم در حال از دست دادن بود، و خونابه هایی که ازم. میرفت و کل زندگی مو خونی کرد. و حتی امان نمی‌داد از دسشویی به تختم برسم و زخم و ببندم. و ضعف و بی‌حالی و بی رمقی و رنگ پریدگی بعدش بماند. غصه ای که دوتا فرزندم و همسرم کشیدند، حجم ناامیدی از وضعیتی ک توش هستم، درد پشت بخاطر اینکه نمیشه طور دیگه ای دراز کشید و جای لیپو ها که درد میکنه،،.... جای درنا ک میسوزه، شکمی که از درد شبها به درد و پیچیدن میفته، کمر دردم بخاطر خم راه رفتن، خلاصه تعطیل شدن زندگی، همه اینا چیزای کمی نیستن. مراقب خودتون باشید. اگر سؤال دارید جواب میدم.تا جایی ک بتونم. ولی منم تا دوهفته قبل از عمل دنبال پاسخ برای سوالام بودم، کسی این جور دقیق جواب نداد. که حداقل عمق فاجعه رو بتونم. درک. کنم. 

Ta khoda hast dalili baraie naomidi nist.
من اصلا کم خونی نداشتم و بماند ک چند واحد خون گرفتم. چ توی اتاق عمل چ بیرون اتاق. حجم خونی ک دائم در ...

این روزا هم میگذره و فقط هیکل خوبش میمونه ..ناراحت نباش

نمیدونم چمه..ولی یادمه قبلا انقد چم نبود!

عزیزای دلم، چیزی که در قبالش آرامش و سلامتی تو بدی زیادی گرونه. در پی اش نرو. بچه ها ببخشید من دارم واضح میگم شاید یکی از شما از عمل. منصرف شد و درد منو تجربه نکرد. همین برام عالیه. چیزی ک من تجربه کردم وحشتناکه. گول کسانی که میگن میارزه نخورید. انقد بهم سخت گذشت ب همسرم میگفتم دعا کن بمیرم.    

اینم بگم من خودم ورزشکار بودم. تی ار ایکس، دوچرخه سواری، و پیاده روی روتینم بود. اما بعد از سزارین پوست شکم که شل میشه با هیچ ورزشی جمع نمیشه. الان میدونم که با اون کنار آمدن خیلی خیلی راحت تر از وضع الانم بود ولی الان دیگه دیره و آب رفته به جوی برنمیگرده