2777
2789
عنوان

عمل ابدو مینو پلاستی و لیپو

| مشاهده متن کامل بحث + 9699 بازدید | 74 پست
سلام عزیزم..شوهرم دو هفته اس عمل کرده...اصلا نمیدونستیم اینقدر سخته......چن نا سؤال ازت دارم..تلان ش ...

عزیزم‌ببخشید دیر پیام‌شما رو دیدم.اما‌تا ۶ ماه ورم‌طبیعیه نگران نباشید. توی این‌۶ ماه کم‌کم ورم‌از بین‌میره .بستگی به کار دکتر داره که چقد چربی رو ساکشن کنن.دکتر خودم گفتن من نیم سانت چربی زیر پوست نگه‌میدارم‌پوستت نکروز نده.بعد ۴‌ماه دیدم‌ سمت چپ‌،زیر دلم ی کم ورم‌داره گه دکتر گفتن احتمالا چوم چربی و کامل نکشیدم این قسمت مونده،البته ناجورم نیست خیلی. الان من‌روی مردم ورم داره ،البته از قبلم ورم‌معده داشتم ،الان‌هم‌تا غذا بخورم‌ورم میکنه.اما بهتر از قبله اوضاع 

Ta khoda hast dalili baraie naomidi nist.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام گلم.. من ۱۰ اسفند عمل لیپو و ابدو دارم‌. خیلی میترسم. چکارکنم مث شما اذیت نشم.. تورو خدا ج ...

ببخشید عزیزم من دیر چک کردم، الان‌میبینم پیامت پیامتون و.شرمنده.الان خوبین؟

عزیزم‌ببخشید دیر پیام‌شما رو دیدم.اما‌تا ۶ ماه ورم‌طبیعیه نگران نباشید. توی این‌۶ ماه کم‌کم ورم‌از ب ...

سلام عزیزم خوبی من امروز ۲۰ روز میشه عمل کردم ماموپلاستی و ابدو لیپو ۳۶۰ تک تک حرفاتو با گوشتو خونم حس کردم و خیلی امیدوار شدم ....منم به هیچکس حتی به دشمنم این عملو توصیه نمیکنم عزیزم فقط یسوال داشتم حس پوستم کی برمیگرده یجوریه احساس سبکی نمیکنم؟الان شما بهتره اوضاعت؟به زندگی عادی برگشتی رو شکم میتونی بخابی؟ من بعد ۲۰ روز هنوز از جام بلند میشم درد زیادی دارم

سلام عزیزم الان حالت چطوره ؟از هیکلت و جای بخیه راضی هستیدکترت کی بود

سلام ببخشید من خیلی کم وارد کار بریم میشم

بله بعد اون دردهای ترسناک الان از اندامم راضیم ،البته‌ ورزش همچنان مثل قبل میکنم.

ولی بهرحال ریسک خیلی بالا بود و هر بدنی آمادگی برای این همه درد نداره حقیقتا 

سلام عزیزم خوبین من بعد از زایمانم شکمم ترک زیاد داره و پوستش شل شدهدر کل چربی شکم ندارم یعنی چاق نی ...

سلام عزیزم ،ممنون ،بهرحال عمله و دردناک میشه

سلام خوبید من ۱۷ روزه ابدو ولیپو کردم داخل نام مایع زرد رنگه به نظرت خطرناکه؟؟

سلام ممنون عزیزم با دکتر مشورت کنید مال من ترشح نداشت ولی ترشح همراه درد میتونن نشانه عفونت باشن که باید پیگیری شه

کاش انجام نمی‌دادم چه کار کنم خیلی ادیت شدم خدا کنه عفونت نباشه برام دعا کنین فردا وقت ویزیت دارم

با دارو‌حل‌ میشه عزیزم نگران نباشید 

سلام عزیزم خوبی من امروز ۲۰ روز میشه عمل کردم ماموپلاستی و ابدو لیپو ۳۶۰ تک تک حرفاتو با گوشتو خونم ...

عزیزم سلام خوبین

خیلی زوده بعد بیست روز بخوای روی‌شکم‌بخوابی،ولی حسش به نسبت رد سزارین ، خیلی بهتره . توی سزارین حسش کلا از بین می‌ره ولی الان حس پوستم در محل عمل از زمان سزارین خیلی بهتره ،نمبگم کامله حسش ولی مثل سزارین بی‌حس‌هم نیست