2777
2789
عنوان

خانومایی که به بچه شیر خشک دادن بیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 102 پست
من دخترم دکتر گفته نباید شیر بخوره دیروز یه قوطی گرفتم امشب تموم میشه نفس گیره هزینه های شیرخشک و ما ...

کهنه از این گره ای ها بخر پارچه نخی بخر بدوز من پسر دومیم رو کهنه بستم هر یه ساعت عوض میکردم بهتر از مایبیبی بود پول مایبیبی رو بده شیر😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتم که باشیرگاو وغذای کمکی

خدا باهات بوده من با بچم اسیرم الرژی داره فقط باید یه توع شیرخشک بخوره اونم تلخه و بدمزه است

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 
بخدا من که یه پوشک نگرفتم همش بچه هامو کهنه بستم یکی که از پوشک گرفتم مونده دومی که کم کم اونم راه م ...

اره بابا مایبیبی شلوار بچه رو هم آویزون نگه میداره منم پسرمو کهنه بستم عالی بود

کهنه از این گره ای ها بخر پارچه نخی بخر بدوز من پسر دومیم رو کهنه بستم هر یه ساعت عوض میکردم بهتر از ...

گلاب به روت دخترم از اول مدفوع بشدت بد بویی داره اصلا نمیتونم بشورم. اینقدر هزینه دکتر و این چیزا داره واسه دومی ب غلط کردن افتادیم

من دخترم دکتر گفته نباید شیر بخوره دیروز یه قوطی گرفتم امشب تموم میشه نفس گیره هزینه های شیرخشک و ما ...

چرا دکترگفته ویگه نباید شیربخوره

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 
دخترمن 19ماهشه میبرم نگه میدارم جیش میکنه ولی اگه نبرم خبرنمیکنه 

من میبرم اینقدر نگه میدارم مسخره بازی در میاره می‌خنده اصلا یه کارایی می‌کنه ولی همین برسیم خونه جیش میکنه

خدا باهات بوده من با بچم اسیرم الرژی داره فقط باید یه توع شیرخشک بخوره اونم تلخه و بدمزه است

اره خداروشکر مشکلی پیش نیامد منم ناچاری شیرگاو دادم 

خدایا خودت کمک کن 
راحته ولی مادربیچاره هلاک میشه من خودم ازبس کهنه شستم بیزارشدم ازبچه داری

اخه جمع کنه خسته کنندس همون موقع که عوض می‌کنه بشوره بهتره من با صابون. میشستم خیلیا رو دیدم جمع میکن یه بار میشورن🤢

اره خداروشکر مشکلی پیش نیامد منم ناچاری شیرگاو دادم 

واسع منم دعا کن الان شیرخشکشم رفته تو تخریم اصلا پیدا نمیشه بچه من یازده ماعشه امید دارم یکسالگیش الرژیش بره منم شیرپاکتی بهش بدم 

اخه جمع کنه خسته کنندس همون موقع که عوض می‌کنه بشوره بهتره من با صابون. میشستم خیلیا رو دیدم جمع میک ...

اخه من 4تابچه دارم شرایطم سخته نمیتونم همون لحظه بشورم

خدایا خودت کمک کن