پسرم زود به دنیا اومد با وزن ۱۷۵۰ الان دو ماهشه تا الان شیر خشک ببلاک پی دی اف دادم خوب بود بهش هم عادت کرده اما متاسفانه ازش پیدا نمیشه خیلی گشتم نیست
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یع متن از رفلاکس دارم ت نینیسایت خواستی انجام بده یعنی بابت رفللکسش دکارشیرخوردنو ممنوع کرده مگه چقد شیرمیخوره که رفلامس اذیتش کنه
دخمل کوچولویه مامانی مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست
به جای شیر🙄 نمیشه که بیسکویت مادرم براش ممنوعه تازه☹
دخمل کوچولویه مامانی مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست
اخه من 4تابچه دارم شرایطم سخته نمیتونم همون لحظه بشورم
مگع چقدر وقت میبره بچه های منم شیر به شیر بودن🥺ولی خدا شاهده از هر کاری میزدم فقط کهنه نمونه بنظرم اون طوری میکروب میگیره😕عوض کردی کهنه تمیز رو ببند زود اون یکی رو بشور😊
نه شیر خشک. و میخوره شیر پاستوریزه گفته نباید بخوره
نمبدونستم شیرپاستوریزه تشدید رفلاکس میکنه چه جالب
خیلی سخته ممنوعیت غذایی داره اصلا من بیچاره شدم تا الان