پسرم زود به دنیا اومد با وزن ۱۷۵۰ الان دو ماهشه تا الان شیر خشک ببلاک پی دی اف دادم خوب بود بهش هم عادت کرده اما متاسفانه ازش پیدا نمیشه خیلی گشتم نیست
وای نه ندی ها چون رفلاکسی هام مشکوک به آلرژی ان نباید بخوره دکترش گفت در حد چند قطره خونریزی معده
من الان پپتی میدم مخصوص بچع های الرژی دار فقط بیمزه است الانم رفته تو تحریم خیلی بد پیدا میشه چون یکسالگی احتمال خوب شدنش هست خود دکترش گفته میتونی اچ ا را امتحان کنی دیگه امیدم فقط تا یک ماه دیگه است بچم خوب بسه
دخمل کوچولویه مامانی مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اره.ببینم حساسیتش تا چ اندازه باشه.حیاسیت پسرم بیشتر پوستی بود
داسه منم پوستیه حساسبتش دکارش کی هسا اسمشو بگو
دخمل کوچولویه مامانی مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست
من شهرستانم تهران نیستم.راستش اوایل صورتش اگزما بود شیراز بودیم کرم دست ساز دادن خوب شد.بعد پا و شکمش.بچه ب غذا افتاده بیضتر حساسیتش الان رومواد غذایبه
........(این نقطه ها پر از حرفه ک ناگفته ماند تا کوچک شد)
من شهرستانم تهران نیستم.راستش اوایل صورتش اگزما بود شیراز بودیم کرم دست ساز دادن خوب شد.بعد پا و شکم ...
دقیقا مثل بچه منه ادصاغش من بچن پپتی میخورع منم شهرستانم من گیلانم شما واسه کحایید