2777
2789
عنوان

خانومایی که به بچه شیر خشک دادن بیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 102 پست
وای نه ندی ها چون رفلاکسی هام مشکوک به آلرژی ان نباید بخوره دکترش گفت در حد چند قطره خونریزی معده

من الان پپتی میدم مخصوص بچع های الرژی دار فقط بیمزه است الانم رفته تو تحریم خیلی بد پیدا میشه چون یکسالگی احتمال خوب شدنش هست خود دکترش گفته میتونی اچ ا را امتحان کنی دیگه امیدم فقط تا یک ماه دیگه است بچم خوب بسه

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 
من الان پپتی میدم مخصوص بچع های الرژی دار فقط بیمزه است الانم رفته تو تحریم خیلی بد پیدا میشه چون یک ...

من ببلاک ای آر میدم اینم رفته بود تو تحریم تا هر سری تموم میشد سکته میکردیم الان درست شده. ایشالله ک خوب بشه آخه مگ بچه شیر نخوره استخوان بندیش محکم میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم وقتی الرژی دارع منظورم خساسبت به پروتویین گاویه بجه شما با وجود این خساسبت شیرهشک‌معمولی میخور ...

اره.ببینم حساسیتش تا چ اندازه باشه.حیاسیت پسرم بیشتر پوستی بود

........(این نقطه ها پر از حرفه ک ناگفته ماند تا کوچک شد)
اره.ببینم حساسیتش تا چ اندازه باشه.حیاسیت پسرم بیشتر پوستی بود

داسه منم پوستیه حساسبتش دکارش کی هسا اسمشو بگو

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 
بچها از شیر گرفته میشن زودلاغر میشن

اره الان دخترم 3سالشه اون موقع ها از شیر که گرفتم لاغرشد اصلا غذا نمیخوره الانم روزی 2لیوان شیرمیخوره ولی دیگه چاق نمیشه خیلی بدغذاست فقط شیر دوست داره یه مدت ندادم دیدم اذیت میکنه دوباره دادم 

خدایا خودت کمک کن 
داسه منم پوستیه حساسبتش دکارش کی هسا اسمشو بگو

من شهرستانم تهران نیستم.راستش اوایل صورتش اگزما بود شیراز بودیم کرم دست ساز دادن خوب شد.بعد پا و شکمش.بچه ب غذا افتاده بیضتر حساسیتش الان رومواد غذایبه

اره الان دخترم 3سالشه اون موقع ها از شیر که گرفتم لاغرشد اصلا غذا نمیخوره الانم روزی 2لیوان شیرمیخور ...

من ک بزرگه اصلا همون اول شیرخشکی بود زودم از شیرگرفته شد اصلا دیگه نمیخورد.هنوزم نمیخوره

من شهرستانم تهران نیستم.راستش اوایل صورتش اگزما بود شیراز بودیم کرم دست ساز دادن خوب شد.بعد پا و شکم ...

دقیقا مثل بچه منه ادصاغش من بچن پپتی میخورع منم شهرستانم من گیلانم شما واسه کحایید