2777
2789
عنوان

خانومایی که به بچه شیر خشک دادن بیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 102 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شیرگاورقیق شده با اب دادم ازبس هزینه های شیرخشک برنیامدیم

اها 

الان چند سالشونه؟ مشکلی پیش نیومده که ان شاءالله؟ 

در یک گویش محلی ، به زنان باردار " دو جان "  میگویند ،  " دو جان " شدن را برای تمامی زنان آرزومندم ❤
من به دخترام تا8ماهگی شیزرخشک نان دادم دیگه از8ماه به بعد غذا دادم

یعنی دیگه شیرخشک‌ندادی اصلا

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 
ن الان 3ساله واونیم ساله هستن فقط دختربزرگم یبوست میگرفت ولی الان برطرف شده

خدا رو شکر

خدا حفظشون کنه

در یک گویش محلی ، به زنان باردار " دو جان "  میگویند ،  " دو جان " شدن را برای تمامی زنان آرزومندم ❤

دختر منم با وزن 1400 بدنیا اومد خودم اصلا شیر نداشتم

اول پری نان خورد

بعد بخاطر رفلاکس ببلاک ای ار خورد

بعد ی سال هم ببلاک معمولی خورد خدارو شکر وزنگیریشم خیلی خوب بود الان 15 ماهشه 11 کیلویه

حتما با نظر پزشک بگیر براش عزیزم 

ن

چه جوری بدون شیر موند بچه

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 
من دخترم دکتر گفته نباید شیر بخوره دیروز یه قوطی گرفتم امشب تموم میشه نفس گیره هزینه های شیرخشک و ما ...

بخدا من که یه پوشک نگرفتم همش بچه هامو کهنه بستم یکی که از پوشک گرفتم مونده دومی که کم کم اونم راه میفته

خدایا خودت کمک کن